Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin2United

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FUN oznacza że server dla ludzi lubiących zabawę ; p

Nie wiem co się dzisiaj stało ale all servery były wyłączone :D

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

termiator - słowo fun to nawet NEO potrafi wytlumaczyc... ciekawe jak wytlumaczysz to, ze 'dla ludzi lubiacych zabawe' - czyli co, co wieczor urzadzaja tam dyskoteki? Jestes beznadziejny...

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

Nie wiem co oznacza Fun, sam jestem tego ciekaw.

Ja ściągnąłem którąś wersje, dział atlantyda, działa kd, ale nie działa robienia epicków u zwykłego kowala z broszurką i bodziami ;/

Na prawdę? Rzadkością jest szaman/szamanka, dlatego wątpiłem by ktoś grał ;pp

tlumacz.jpg

xD xD xD

A epickich broni nie robi się u kowala tylko u Sury koło atlantydy ( lub w m1 )... Tyrax

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Mam 2 pytanka

1:Czy ktoś wie kiedy serwer będzie ON?

2:Czy jest coś takiego jak spolszczenie tego serwera?

Z góry dziękuje

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

@swistek

2. Spolszczenia są ale zazwyczaj działają max 1 dzień.. więc się nie opłaca

Lepiej zrób przekładankę locale z PL-a do United... pliki locale_game.txt a jak chcesz mieć po polsku okno logowania to windows.dss

DZIĘKI ZA TE - :angry:

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

OK dzięki spróbuje masz addvy.png

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Up już ci wysyłam potrzebne pliki które wrzucisz do głównego katalogu z grą, np C:D&S/Twoja Nazwa/Pulpit/Metin2United/*. Dam edita jak wyślę.

Wiem, ale dziwnie, nie pobrał ci się w całości. Dam ci paczkę 9 mb ze skanem i będzie git ci działać.

@edit: Już pliczki upnięte

Download:

http://hotfile.com/dl/53390439/d72d7da/Brakujce_pliki.rar.html

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/12e6e6ed4c86b2cd6745de2f52b8a35beeac554cddf68201763b51a12ec7b2e8-1278584622

Wklej je do folderu z metkiem, zamien także przykładowo C:/D&S/Twoja Nazwa/Pulpit/Metin2United/*

Nie wiem, skąd tam wirusy, ale zapewne z pliku metin2client.bin (w każdej wersji metka jest tam wirus)

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

Wiem, ale dziwnie, nie pobrał ci się w całości. Dam ci paczkę 9 mb ze skanem i będzie git ci działać.

@edit: Już pliczki upnięte ;)

Download:

http://hotfile.com/dl/53390439/d72d7da/Brakujce_pliki.rar.html

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/12e6e6ed4c86b2cd6745de2f52b8a35beeac554cddf68201763b51a12ec7b2e8-1278584622

Wklej je do folderu z metkiem, zamien także :P przykładowo C:/D&S/Twoja Nazwa/Pulpit/Metin2United/*

Nie wiem, skąd tam wirusy, ale zapewne z pliku metin2client.bin (w każdej wersji metka jest tam wirus)

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

no to jak trzeba tylko jakies tam pliczki pobrac zeby na united wbic.osobiscie mam calego clienta i jak wlaze na niego to pokazuje mi 3 serwy i login i word jest offline a mySQL jest onnline::P

jezeli trzeba tylko jakies tam pliczki pobrac to poprosze je ze skanem:P 5 i z 2 + poleca:P

Opublikowano

Up no nie bardzo. A serwer narazie Off Jest. Tylko MySQL jest on, co sprawia, że widać status. Bardzo mi zależy, abyś pobrał te pliki z hotfile ;/

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

@UP

a Mi zależy na speedyshare , nie chce czekać pół godziny...

Osiągnąłeś swój godzinny limit.

Możesz poczekać 21 minut lub Ulepsz do konta premium

Bądź człowiekiem, daj Minusa!

Opublikowano

Ok. Wrzucę ci na przeklej, tam jest bez limitów. Ale potem chociaż jak będziesz miał te pliki to pobierz jeszcze raz z hotfile (zbieram na yang ;

http://www.przeklej.pl/plik/brakuj�ce_pliki_rar-001a2s4amahq2j6

Skan w tamtym poście...

heheher.png

Kwicze skilla.

Opublikowano

To jest chyba dobra wiadomość bo z forum od GA dzowiedziałem się, że serwer rusza dziś wieczorem w 99 % czyli niewiadomo dokładnie o której tylko powiem że gdy jest unsa 13.00 to unich 11.00. :D zapraszma do gry gdy będzie online na serwer 2 Jinoo.

Opublikowano

To jest chyba dobra wiadomość bo z forum od GA dzowiedziałem się, że serwer rusza dziś wieczorem w 99 % czyli niewiadomo dokładnie o której tylko powiem że gdy jest unsa 13.00 to unich 11.00. :D zapraszma do gry gdy będzie online na serwer 2 Jinoo.

ale poczekaj jezeli u nas jestr 13:00 to u nich 11:00 przed poludniem czy wieczor?

Opublikowano

ja słyszałem o jakim resecie na s3, czy to prawda?

ZBIERAM ------

DAJ MINUSA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,

gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

7745956.jpg

Mój net xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...