Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot po update...

c35

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Mam taka prosbe, poniewaz wiele osob ma problem ze nie dziala im bot po update, a zas niektorym dziala.

Dlatego mam prosbe, aby osoba ktorej dziala dala paczke z botem (wrzucila na server i dala link) oraz opis jak dokladnie uruchamia, by to pomoglo wielu osoba.

THX

Opublikowano

1.Instalujesz

2.Klikasz cabalrider(ikonka w kształcie niebieksiego kułka z literką r)

3.Klikasz register i dajesz dane oczywiście fałszywe.

4.Później wpisujesz już pasy i login

5.Start game

6.Reszta interfacu bota była gdzieś opisana.Jak nie to mgoe zrobić opis.

Link:

http://www.speedyshare.com/554733404.html

Opublikowano

falszywe.. tzn. nie takie jakie masz w grze

ofc. mozesz podac prawdziwe, ale ja po podaniu (minely 2 tyg moze) i ban xD

Eyy wstawcie w sygne "Pipr do klatki w zoo, a kilo_pyrkow razem z nim"I bedzie rikitiki barabara

PipR ty mój ogierku xdd

zauważyłem, że stałem się chyba jednym z najbardziej znanych userów na tym forum o.O

...musze swoj kosciol zalozyc

Uczeń
Opublikowano

Ja nie mam pojęcia co mam nie tak. Ściągnalem najnowszego Cabal Ridera i robie tak jak opisuje kolega powyzej i caly czas gdy mi sie wlacza to uruchami mi sie rowniez GameGuard przez co pojawia sie okienko, ze wykryto programy hackujace i dupa :/

Opublikowano

Poszukaj fix'a jakiegoś na forum calabridera.Ja niestety nie wiem za co mam bana do 21września(nice nie xD?).Jeśli jesteś słaby z anglika szukaj po tagach detected by gameguard,can't hack gameguard itd

Opublikowano

bo masz :

a) zaznaczone zeby wracal kiedy eq full, lup brak mp /hp potek

b ) cos spierdo..les

Eyy wstawcie w sygne "Pipr do klatki w zoo, a kilo_pyrkow razem z nim"I bedzie rikitiki barabara

PipR ty mój ogierku xdd

zauważyłem, że stałem się chyba jednym z najbardziej znanych userów na tym forum o.O

...musze swoj kosciol zalozyc

Opublikowano

Może jestem jeszcze zmulony bo minute temu wstałem ale co tutaj sie rozpakowywuje,chyba tylko instaluje albo ja mam instalke z UFO xD

• Dodaj nową pozycję...