Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All.

Od jakiegos czasu dzieki Waszej pomocy gram na ribocie z edxloaderem.od czasu do czasu dostalem jakiegos DCka-norma

lecz teraz niestety dostaje caly czas na obu postaciach ktorymi gram,czestotliwosc okolo 1-2 godzin (na zmiane lub czasem obie na raz)

Dodam ze mam wszystko poinstalowane i dodane-

ocx

liberary

framwork

itd

Wie ktos moze jak rozwiazac ten problem???

Z gory dziekuje za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam All.

Od jakiegos czasu dzieki Waszej pomocy gram na ribocie z edxloaderem.od czasu do czasu dostalem jakiegos DCka-norma

lecz teraz niestety dostaje caly czas na obu postaciach ktorymi gram,czestotliwosc okolo 1-2 godzin (na zmiane lub czasem obie na raz)

Dodam ze mam wszystko poinstalowane i dodane-

ocx

liberary

framwork

itd

Wie ktos moze jak rozwiazac ten problem???

Z gory dziekuje za pomoc

Pozdrawiam

Przeinstaluj gre. Zobacz czy bez bota tez masz dc

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

Dodam jeszcze --

przeinstalowalem silka

bota nowy konfig

tylko jedna dziwna rzecz-

gdy na bocie postac stoi na stallu lub w miescie nie ma mowy o DC a gdy idzie bocic klapa

Opublikowano

Jeżeli masz zaznaczone w bocie używanie skili tylko dla gianta i pt usuń je. Ja jak miałem je dodane dostawałem DC, usunąłem je i jest dobrze. Spróbuj logować się przez Clientessa, może nie będziesz dostawał.

Opublikowano

No wlasnie w tym problem ze nie mam skili ustawionych na gianty czy tez iine dziadostwa.mam podstawowe ustawienie ze skilami w pierwszej ramce.

a co do drugiej pomocy kolegi rowniez nie jest to powodem gdyz nigdy nie zaznaczalem szybkiego traningu

ogolnie wyznaje zasade im mniej sie miesza w bocie tym lepiej dziala

-jak widac tym razem nie jest to adekwatne.

Opublikowano

Odswiezam prosbe do Was,moze jednek ktos wie w czym lezy przyczyna

problem z dckami z tego co zauwazylem jest gdy jestem na multi czyli na 2 postaciach dc sa najczesciej gdy teleporuje sie do miasta ale i na spocie czasem tez

problem z tego co zauwazylem zaczal sie po ostatniej inspekcji

gdy dostaje dc nie ma podanego rodzaju errora a tylko ramka z damymi moich podzespolow i z mozliwoscia wyslania do nich aby pomoc w naprawie.

jeszcze raz dodam ze wszystko mam ok czyli frem 3.5 liberary ocx najnowszy bot na serewer ru edxloaderlite w bocie mam ustawione jak nalezy---wczesniej na tych konfiguracjach nie dostawalem dc zaczelo sie jak napisalem po inspekcji.

prosze o pomoc

Opublikowano

@offtop

twoj problem widze takze w double postach- warn.

@topic

jzezeli dostajesz te dc na dwoch postaciach to moze wina loadera? a ten problem ktory wyskakuje to musisz zainstalowac nowe sterowniki do karty graficznej.

sygna1o.jpg

Opublikowano

o to sorki bardzo

jedynie na pasku jest w miejscu loadera send error.ale to troche dziwne ze po inspekcji bylby problem ze sterami.a co do loadera to niestety nie ma wielkiego wyboru znalazlem tak naprawde jeden na forum (lub zle szukalem)