Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Odpaleniem metina Gdy go odpalam Patchuje sie do 100% i pisze seedowanie gdy próbuje odpalic przez obejscie to bład wyskakuje robilem reinstalla Windowsa 3 razy Podobnie mam Z GG gdy chce sie zalogowac wyskakuje bład podczas łaczenia z serverem a gdy sie loguje na webgadu to normalnie dziala . Czy mozliwe ze to jest przez pliki Cookie? Za pomoc 3-dniowy limit ++ i 5'

Opublikowano

Nie, to nie wina ciastek. Jaki wyskakuje błąd przy odpalaniu przez obejście?

Jak ogólnie wiadomo GG to syf jakich mało, może to zbieg okoliczności - obczaj na innym komunikatorze ;)

Masz firewall? Jesteś za NAT'em? Z innymi programami też masz taki problem? Jaki jest Twój system i isp?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andrzej zaraz dam screen

#EDIT: TU Screen co wyskakuje Przy torrencie beztytuutja.th.png

Tu daje przy obejsciu beztytuuaarq.th.png

Mam Windowsa xp Home edition SP2 Stery wszystkie zainstalowane net framework tez niewiem ogólnieo co chodzi miałem błąd juz przy win 7 tylko juz niepamietam jaki reinstaowałem najpierw na windowsa xp professionala to samo teraz na home edita tez to samo. Firewall wyłaczony cały czas

Opublikowano

Nic dalej lipa pisze Aplikacja niezostała właściwie zainicjowana. Ale dzieki za pomoc

#EDIT Ja przeczuwam że problem nieleży w samym metinie a w systemie ponieważ warrock też sie niechce instalowac sprobóje zainstalowac win 7 albo viste i sie zobaczy

Opublikowano

To masz skopanego windowsa albo metina - proste.

EDIT:

Na 7 powinno ruszyć z kopyta ;)

EDIT2:

down - już ku%$#@ dzwonie bo Billa!! xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...