Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Down] Chiński Cf Hot !

TheDarcnes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

#up

Ja osobiście bym nie grał na Polskim CrossFire ze względów oczywistych... Zaraz by się dzieci dorwały do takiej gry i tylko wulgarne słownictwo albo coś w tym stylu. Dla mnie jest to zaraz bardziej uciążliwe i nie do zniesienia.

Kasa jak to kasa... Spolszczysz i postawisz własne serwery do istniejącej gry a na pewno będą grać,bo to w końcu Polska gra...

Grać nie umieją a cheatować umieją... ;|
Nie lubię spamić... wolę edytować

Opublikowano

ja na chinolu nie gram dziadoski same szajsy w is laagi jak chuj w japonskiego bym zagral bo to lepsze i lagi podobno po 180

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja na chinolu nie gram dziadoski same szajsy w is laagi jak chuj w japonskiego bym zagral bo to lepsze i lagi podobno po 180

No co prawda to prawda mnie tylko odrzucają pingi i co ?? Te 40 FPS co w Chinolu mam jak na internalu wyciągam 80 istny żal o.O

Opublikowano

trzeba coś wymyślić żeby zmniejszyć ten cholerny ping

bo jak by był mniejszy ping to by się tam zajebiście grało z tymi brońmi mapami itd. :D

Opublikowano

Podzielam twoje zdanie StanikVip :) Ja wczoraj z kolesiem solo grałem na chinolu to miałem, ping 343-360.... Ja go trafiałem po 6,7 razy i 0 DMG ! A on trafił mnie 5 razy i ded ... Trzeba coś z tym zrobić w Chiński CF jest lepszy od naszego ;]

Opublikowano

Wiecie co pograł bym se w chinola ale wyrąbałem z dysku bo ?? Hmmmm Gościa z Augusta był koło nosa i waliłem go chyba z 5 razy i padł za 7 razem :D a co do Anti Cheata to ja zmieniłem w hex editorze bo oni mają inne rezy M16 na nóż i przy sprawdzaniu REOURCCA wywala z gry o.O wykryło hacka <_<

Opublikowano

U nich dread to zwykły mutant a europejskim CF dread jest za ZP >:(

my nie gramy na europejskim tylko na amerykanskim

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a u mnie lipa :D przez tego metina :D i nie dzialajacego avasta mi wyskakuje blad po czym wlancza sie chinska muza :D

wcibnb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Paszal, jeszcze nie masz 100%? xD

Ping 300-400 to ja na US mam.. Na chinolu jest tyle samo ile na US + 200-400

ja tez kiedys zrobilem temat o tym chinskim metinie :D tylko ze bez screenow i instrukcji poprostu opisalem chinola ^^

A i dodam ze tam sa duze lagi :D moj kolega co mieszka w angli mial po 400 pinga a ja po 600

No comment?

Ja oceniam chinola na 2/10.. Są nowe mapy, postacie, ale nic poza tym. CF za darmo nie zarobisz, kupić też nie kupisz, ping masakra, Nie da sie przyzwyczaić do nowych celników a tańsze itemy nie znaczy lepszy serwer

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja niewiem jak to sciagnac bo mam ta niebieska tabelke i pelno hinskich przyciskow i klikam taki w prawym dolnym rogu i nic

86% nienormalnych ludzi w czasie czytania tekstow na forach internetowych nie zdejmóje reki z myszki, nie zdejmój reki juz za puźno

thevisa01.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...