Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot Pod Tibie 8.60

Buuuuuuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak jak w temacie mam maly problem....

Chcialbym tylko od razu dodac, ze nie jeden poradnik ju przeczytalem itd.

potrafie juz w miare sobie ustawic tego elfa, narazie tylko zaczynam, czyli zapuszczam go sobie na ratach.

(crack by evolution, dodam jeszcze tylko tyle)

Problem sie zaczyna przy expieniu, bot mi expi i jest wszystko niby ok ustawilem sobie "run targetting" (czy cos takiego, zeby latal za celem)

potem ustawilem sobie "waypoint'y" i potem nacisnolem "follow waypoint's"

I wszystko gra, bot expi a ja sie ciesze, ale pojawia sie problem po jakims czasie, wtedy kiedy bot, jakby mial powtorzyc ta czynnosc, a mianowicie wylacza sie opcja "run tagetting" a bez tego nie wali mi rata i wylacza sie opcja "follow waypoint" czyli gosciu stoi w miesjcu... i jest lipa po kilku minutach zdycha mi pionek, jak to moge naprawic, prosze o porade, i nie odsylajcie mnie na google, tylko doradzcie mi bo tak jak juz wczesniej napisalem nie jeden poradnik przeczytalem, a potrzebuje tylko konkretnej pomocy....

@EDIT

Ok sprobuje... dam pozniej edita.. xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Palcie Kur** Stale, ale Nie zapomnijcie O Mnie.!!. xD

Opublikowano

Zapewne jest to spowodowane tym ze miales zainstalowana stara wersje elfa i wgrales na to nowa :P odinstaluj elfbota i wywal katalog ElfBot NG z C:\Program Files i zainstaluj elfa ponownie i scrackuj od nowa

powino pomuc

Pozdrawiam MalyDarken

• 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Mam Problem Z crakowaniem Elfbota pod Tibie 8.6 i niewiem co sie dzieje i dlaczego nie moge go scrakowac wyskakuje mi Error:Elfbot NG executable not fun o co z tym chodzi.? teraz bota usunolem i cracka jak by ktos mogl mi pomus bede bardzo wdzieczny z gory dziekuje to jest moje gg 884113 jak cos;D

//Odkop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...