Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Gram nową Postacią z 40 lvl na S3 i mam Problem z Uzbieraniem Eq.Mam syfiaste od 1 lvl +6 Itp.Łowie małże Ale chinole je sprzedają po 450k a tam jest wszystko drogie i bym sie nie dorobil przez te wakacje Zreszta otwarlem i wszystkie poznikaly.Dropienie Odpada bo nic fajnego nie dropnie w tak szybkim czasie.To Pomyślałem o kradzieży Dropu ale te naiwne gadania że 30kk w 1H można zarobić to mnie denerwuje bo chce 50kk uzbierać A niestety nie wiem gdzie Kraść.A Kumple czekają na mnie żeby poexpić w Pt a ja bez eq :P

Metiny- Opdadają Mało ludzi rozwala a jak rozwala to jakieś gówno wylatuje

Kowal,Depo-Czasami Coś wpadnie ale max 700k na dzien wiec to też nie kasa

Bice kogoś z rangą - Nie mam eq,Duże ryzyko bana

Las,Red Las-Żadnego Metina tam nie widziałem chyba 2 Gości na ch1 tam jest zresztą może zle szukałem

V1-Nic Dobrego tam nie ma

V2-Może ale nie mam przpustek

Allegro- Odpada.Nie mogę Kupić Yangów:(

A teraz was pytam tak szczerze gdzie zarobiliście na kradzieży bardzo Dużo kasy. Jeśli znacie w 100 % Skuteczny sposób to napiszcie

Proszę o nie zamykanie tego Tematu.Wiem że były podobne ale z tych poradników żaden się nie sprawdził

Polecą +

@Down

FishBot odpada A na 1 koncie sie nie oplaca

2x@DOWN

Tylko gdzie?

Opublikowano

polecam Zrobić 3 konta expota znaleść gildie jakąć na boty i expić oraz oddawać doś ja już tak zarabiam od roku zarobiłęm 150kk z 3 serwerów.

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

ja kradlem na BO w jeden dzien mialem 12kk

CZesto sa metki cienia

latalem zawsze na bo i jak widzialem metka pisalem do goscia czy nie chce ubic :)

Czesto dropia ogony z + fajne ku i kd i raz mi sie trafilo ze padl kam. duchowy ale gosciu byl z red i mnie ubil i nie wzielem...

Wiec tak polecam ci red las Bo lub lowienie ryb na 3 kontach + dropienie na expbocie :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Zaniedługo wyjdzie em2 z funkcją że jak nabije 30lvl to idzie kupić wędke i łowić itp. więc exp botem się najbardziej zarabia

Opublikowano

Ja postawilem EM2 w kazdym z krolestw pod kowalem. Dziennie szlo zarobic 100kk ale zdarzało sie ze tylko 1kk.

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

Na s3 małże po 400k? Gram w chunjo i zarabiam tylko na małżach, 4 konta dziennie na FB i wychodzi zarobek +25kk, gdzie jedna małż to 1kk.

Kradzież się nie opłaca, ponieważ w czerwonym lesie gracze mają "łeb na karku" i kiedy Cię zobaczą przestaną bić... a jak już chcesz próbować to szukaj metinów na 90 poziom na kordach 700:100 i na około.

Opublikowano

Spox. chyba odpale 3 ExpBoty z Multihackiem 1-Hit i Attack Speed 2.0 i 1 Lvle beda mi te szkatulki zdobywac co teraz dropia na wakacje

Opublikowano
Las,Red Las-Żadnego Metina tam nie widziałem chyba 2 Gości na ch1 tam jest zresztą może zle szukałem

Brak podstawowego pojęcia o grze i już od razu chce być PRO.

Teraz widzę taka moda "Dużo szybko i byle jak"

Odpowiadając na jego pytania niszczycie mu przyjemność grania panowie!

imetin_logo.png

Opublikowano

fishbota opisać ci moje eq? na 3 kontach w pótoraj tygodnia

smocz+9 kd speeda+4 defa+4 (38kk)

żelak+9(20kk)

srebrna+9(20kk)

fms+9(16kk)

buty 1k pz no te mi dropły

ebony+8(jakieś 15kk)

naszyjnik 1k pz też dropnięty

fakt troche na tych szkatach teraz zarobiłem ale nie dużo

@edit o tarczy zapomniałem okrągła+7 (7kk)

ps komp non stop włączony

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

3 Kont na FB, i dziennie mi wychodzi 40-80kk :)

Zawsze otwieram małże, i gdy mam szczęście to 40-80kk dziennie wychodzi, mam 30 lvl, RIB+9 z ŚR 37, Lwia+9 z Bonem na PZ itd.

Ja polecam łowić na 3 kontach....

PMK3yt4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...