Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsaneMS v0.60! Repack by Wiw3K.

Wiw3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nbw502.png
Repack zrobiony na bazie OdinTeh rev 142.

Info:
Na razie Nauka, jak trochę będzie jej mniej, postaram się jak najszybciej zaktualizować / pododawać nowe rzeczy =)

Aktualna wersja:
1.2

Repacku v1.2 Zostało dodane:Binoculars + Wing Boots dla petówRepack v1.1 Zostało dodane:Poprawione błędy z PetemDuey nie maxuje wszystkich skili, tylko Pirate skile + Multi Pet skil.

Repack v1.0 Zawiera:Cash Shop Fully WorkingMTS Warps you to FMPet FixBullets rechargebaleBalanced Fury Stars RechargeableNo Maple-TV'sRydole Robo Egg Hatcher@str @dex @int @luk @version @save @gms commandsFM Made by Wiw3K , Bosses in FM 1~22Coco sells Maple ItemsSpinel warpsCody 2nd/3rd/4th Job AdvancerI wszystko inne co OdinTeh rev 142 posiadał.

Download:
Rapidshare ~ Repack v1.2 Tylko Source.
SpeedyShare ~ Repack v1.2 Tylko Source.

Starsze Wersje:
Rapidshare ~ Repack v1.1 + XML's
SpeedyShare ~ Repack v1.1 + XML's

Rapidshare ~ Repack v1.0 + XML's
SpeedyShare ~ Repack v1.0 + XML's

Screeny:
FM Tylko 3 NPC - Robo Hatcher / Warper / Items
2jey78o.png

Henesys ~ Pare npc :) najpotrzebniejsze
2vaf7d4.png

FM ~ Room 1 ~ 22 Bosy
ou40ht.png
Opublikowano

Czlowieku, to jest prywatny serwer na wersji maple global, to jak chcesz pirate joby, Goodwork Wiw3k :], wbije napewno. Hmm..Twoja strona Wiwku nie chce dzialac, daj znac jak serwer bedzie dzialal.

Opublikowano

więc tak mój serwer jest offline, ponieważ nie mam czasu załączyć go o boże to jest mój główny problem, ani nie ma kto go hostować ani nie mam servera/kasy .... może będe mieć server ale możecie sprawdzać strone czy działa i czy jest online serv jak chcecie.

Skile DC:

które? mógł byś wypisać?.

Opublikowano

Heh to:

1. Sprawdź czy masz stałe czy zmienne IP

- Jeśli stałe to wpisz swoje ip w world,login,channel

- Jeśli zmienne IP to ściągnij sobie Hamachi, zainstaluj, stwórz nową grupe i twój kolega musi się do niej podłączyć. W tym programie będziesz miał Nowe IP

np. 5.xxx.xxx.xx , wpisujesz te IP do world,login,channel i odpal

Opublikowano
Mam na myśli pirate skille z 4th joba, a nazw nie podam bo są w takim formacie zapisane: ?? ???

więc tak, nie wiem za dużo o jobie pirate bo tak Ability Points nie są jeszcze w plikach .WZ a co do skili to chyba tak samo więc wszystko nie będzie działać :)

Opublikowano

jak uruchamiam server to wlacza sie patchowanie, juz dosyc dlugo czekam i tak to wyglada:

48df72ae7e672.jpg

wtf

moze mam zla wersje maple, ale jest wyraznie napisane, ze pod 0.60 jest ten repack

@edit, wylaczylo sie i napisane jest, ze nie ma jakiegos pliku ;(

48df5abbe315c.png
Opublikowano
Komendy dla GM-a jakies dodane sa?

te same co w OdinTeh rev 142 , np.

!item

!drop

!map

!job

!charinfo

!online

i dużo innych

i te co ja dodałem

@dex @str itp

@save

i tam pare jeszcze

jak uruchamiam server to wlacza sie patchowanie, juz dosyc dlugo czekam i tak to wyglada:

48df72ae7e672.jpg

wtf

moze mam zla wersje maple, ale jest wyraznie napisane, ze pod 0.60 jest ten repack

@edit, wylaczylo sie i napisane jest, ze nie ma jakiegos pliku ;(

klient nie łączy sie do servera, łączy sie z GMS v0.60 nie z twoim serwerem. lub coś nie tak w ustawieniach serwera albo zła wersja klienta.

Opublikowano

a masz klienta 0.60? bo ja uzywam tego od acka, a to jest chyba 0.55

@juz mam localhosta, ale jak wciskam login w grze to czekam, czekam i nic, guzik jest wcisniety, ale nic sie nie dzieje

48df5abbe315c.png
Opublikowano

Wiwku kochany(tak gejowsko to brzmi) nie dziala cos chat, bo gdy chce sie porozumiec z innymi wyskakuje ** **********

co jest?

Opublikowano

nie dzialaja tez gildie

robisz gildie widisz napis i wogole

relog i nie ma gildi...

a kasa przepadla

Opublikowano
Najgorzej to z chatem i moznaby bylo scorlle dodac :]

jak to chat nie działa..... działa wszystko, to jest SVC OdinTeh&Flowsion v142 więc wszystkie podstawowe funkcje powinny działać :P

Scroll Shop dodam.

Opublikowano

Lista Bugow

- nie widac co kto pisze

- gildie znikaja

- roll back ustawionych klawiszy do default

- niektore rooms w fm sa puste

- w henesys u nany nie ma z helm i htn w tych miejscach co mowi

- jak sie kliknie regular xxx to dc

Opublikowano

Nalezy dodac ze widac w swoim chacie ze tam mowisz siema, jednak jak ktos napisze do ciebie siema czy cokolwiek innego wyskakuje ** *********

Opublikowano

A jakie są raty ?? Bo nie napisałeś Btw. Serwer 1klasa :D pozdro joł i wogule elo x]

Robie Pin'Crackery Za Opłatą... <----zaznacz to lapsie---->Sprzedam assasina na 35 lvl z dobrymi itemami pisac 12143811<----Zaznacz
Opublikowano

Experience rate 600x

Drop rate 4x

Meso rate 600x

IP Address 91.146.235.82

Port 8484

Website http://InsaneMaple.no-ip.info/

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...