Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Tworzenie Gameplaya

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-fraps window always on stop

Czyli fraps wyłącza się po skończeniu nagrywania

Tam powinno być raczej:

fraps window always on top

I chodzi chyba o to, że okno frapsa ma być zawsze na wierzchu.

Ps. Przepraszam za odkop, ale wydaje mi się, że tam jest błąd.

noirsig.png
  • 10 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś podać jakiś program do obróbki filmu, coś jak WMM, ale żeby po zapisie nie tracił tak jakości, bo jak zapisze w WMM filmik o idealnej jakości wychodzi, że tak powiem gówno, jakość jest strasznie słaba, możecie podsunąć mi link do jakiegoś darmowego (nie DEMO), dobrego programu?

Opublikowano

Mógłby ktoś podać jakiś program do obróbki filmu, coś jak WMM, ale żeby po zapisie nie tracił tak jakości, bo jak zapisze w WMM filmik o idealnej jakości wychodzi, że tak powiem gówno, jakość jest strasznie słaba, możecie podsunąć mi link do jakiegoś darmowego (nie DEMO), dobrego programu?

SONY VEGAS

201581433273810245187.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja preferuje corel video studio x4 pro jak dla mnie lepszy bo ja konwertuje sklejam i tylko troche modyfikuje:)

bez reklam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam taki problem.Chciałem nagrać gameplay z Need for speed shift ale gdy zmieniam rozdzielczość na 1280x720 to mi wyskakuje tryb okienkowy i niemoge go wyłączyc zeby obraz byl na caly ekran.A jak nagrywalem na rozdzielczosci 1280x1024 to po wrzuceniu filmiku na YouTube filmik mial po bokach uciety obraz.

Powiedzcie mi co zrobilem nie tak lub czy to nie moja wina tylko programu.Prosze o szybka odpowiedz!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Bo ja mam problem, bo ja nagrywam w rozdzielczości 1920x1080 (znaczy renderuje) i zapisuje jako format mp4. Ale... nie mogę tego potem otworzyć na moim kompie, żadnym programem, nie mogę tego przekonwertować na inny format, żadnym programem. I teraz moje pytanie, czy ja robie coś źle, albo czegoś mi brakuje na kompie? Bo jak renderuje 720p to działa wszystko normalnie...

Napiszcie mi najlepiej na gadu, które jest widoczne pod mym avatarem. Dziękuje!

meeeez.png

Music Is My Life...

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzieki, ale mozesz podrzucic film jak zrobic w 720p ???

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam takie małe pytanko. Jeśli nagrywam grę Frapsem, obrabiam w SV to w jakim formacie zapisać video, żeby nie ucierpiała przy tym jakość i plik mało ważył (chodzi mi o te mp4, avi)?

oudcdy.jpg

/

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam Bandicam filmy ważą strasznie malo np . filmik 20 min w fraspie ok 30-40 gb (Zalezy jaka gra) a w bandicamie 20 min film z taka sama jakoscia jak fraps wazy 2-4 gb :) Polecam strasznie pozatym

Bandicam jest tanszy . Mozecie zobaczyc filmy na moim kanale , nagrywam je Bandicamem :) (https://www.youtube.com/user/LaverboYStudioPC) to tyle mysle ze komus sie przyda moja wiedza :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

ja nie lubie frapsa bo za dużo zabawy wink.gif

ale poradnik się przyda dla tych 10% ;D

Czo ty gadasz? Fraps to najprostszy program do nagrywania ;__;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...