Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Omegamt2[Pl][Dedyk]

OMEGAMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche nie na temat.

@2x up, idiote z siebie robisz? Pliki Rain sa w 100% legalne. A jesli serwer ma itemshop,to tak. Gracze zaraz beda czy masz licencje>zezwolenie od Ymir'a. to tak, ani GF 4D nie moze ci nic zrobic, ani Ymir. Co do clienta, czytalem tam wczesniej kolege , ze jest nie legalny. Client z roku, na rok ma nowa licencje na dany rok. Pamietajcie, licencje sie podpisuje z Ymir'em na rok... Skad to wiem? Mialem okazje rozmawiac z xaar'em oraz przedstawicielami Ymir'a .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

*Wszelkie uwagi prosze zgłaszac na nasze forum.

*Wszelkie proby włamania na serwer bedą zglaszane na Policje.

Moja uwaga jest taka że jesteście nooby. Zaraz spróbuje się wam włamać na serw i h*ja mi zrobicie.

Opublikowano
zagralbym ale "zwoj powrotu statusu" juz na swejscu pgladanai ss mnie odpycha ;/

Widze ze z polskiego to chyba mialeś zła ocene, ogarnij się z pisownią a potem sie wypowiadaj.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Osobiście nie polecam serva chociaż atmosfera jest miła, lecz Gm Lerot w ogóle nie odpisuje i pyta czy ma się kontoo na allegro . Mi wydaję się to śmieszne.

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Bo to jest zwykły oszust ;]

On się pyta czy macie konto, a potem wam zrobi niezłe kłopoty. Radzę wam nie pisać z nim.

"Here we are now. Entertain us."

Opublikowano

Serv jest wyjebany tylko ze w lesie i w atlantydzie powinno wiecej expa leceic a zwlaszcza w atlantydzie v2 i na zinach ;]

Pozdro

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano
Serv do dupy przez Lerota !

Prosze moderatora o warna dla mateuszekkkk poniewaz spamuja w moim temacie.

A po 2 to nie jest zwiazane z serwerem.Nie musze nikomu odpisywać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Prosze moderatora o warna dla mateuszekkkk poniewaz spamuja w moim temacie.

A po 2 to nie jest zwiazane z serwerem.Nie musze nikomu odpisywać.

widac jak Ci zalezy na serwerze gracze pisza prawde a Ty masz ich w dupe skoro płaciłeś za serwer to powinieneś o ninego dpać tak samo jak i graczy a jeżeli tak nie robisz to twoja kasa poszła w błoto tyle mam do powiedzenia gdyby nie GMowie i serwer nie polegał tylko na ISgamming to by moze coś z tego wyszło a teraz powiem iż to jest nie wypał

2240284055.png
Opublikowano

Widze że [HA]Lerot nadal kręci interesy na allegro nastawił się tylko na zarobek człowieku nie bierz się za serwer jak nic nie umiesz

bez linków zewn.

Opublikowano

Tak , zawsze gdy ktoś do niego pisze odpisuje mu :

-Czy masz konto na allegro, on tam sprzedaje jakieś konta z metina .

Przez to zablokowali na allegro konto mojego kumpla .

W ogóle nie interesuje się serverem .

W żaden sposób nie "podnosi servera do góry " wręcz przeciwnie ten server przez niego upada , nie tylko ja to mogę to napisać mogę dodać nawet SS z chat BOXa co o nim piszą i o tym calym serverze .

Sami widzicie jak tratuje tych którzy krytykują server , ten temat właśnie po to jest żeby zareklamować server i żeśmy my gracze go ocenili .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ktos wie dlaczego serv jest off ?

Serv zajebisty choc exp w lesie i atlantydzie pozostawia wiele do życzenia,mateuszekkkk ja sie nie dziwie ze krytykujesz serva bo Lerot skasowal ci postac 127lvl ale najwyraźniej miał ku temu jakis powod ;]

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Nie dziala reje ;/

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

Deathmt2 , proszę nie komentuj całej sprawy skoro nie wiesz o co w niej chodzi , naucz się czytać ze zrozumieniem napisałem że skasował konto mojemu koledze co się potem okazało nie jednemu .

Po 2. Skoro server jest taki zaje ... to graj na OFF bo to się tam często zdarza , a ostatnia wizyta głównego administratora była na początku miesiąca i trwała 4 minuty a na GG ma napisane że ma 14 lat, nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie liczy się wkład całego Teamu w grę co na tym servie nie istnieje a dla Ciebie liczy się sama gra skoro nie możesz wytrzymać 1 dnia bez metina bo piszesz co się stało i czemu nie możesz wejśc .

Po 3 pisałeś kiedyś z Lerotem ?t o z nim kiedyś pogadaj zobaczmy czy będziesz taki zadowolony .

Tak samo Chichiro skoro jest zajebisty to jak tam gra ? 3 dzień z rzędu server jest OFF .

i na wzajem też możesz się schować .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nom serwer nawet nie najgorszy ponieważ dedyk ale dla Gmów nie widzę przyszłośći najpierw trzeba się nauczyć pisać....

A Ga powinien odpisywać a nie pytać się o jakieś konta na Allegro ODRADZAM W 100%

Daje -

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Serwa Nie Polecam

Czemu?

Yang nie są dopasowane do expa oraz do serwera

Administracja Gm-ów to dno

Serwer Powienien Mieć Nazwe OMGMT2

Opublikowano

Ostrzegałem was z 10 razy ale nikt mnie nie słuchał pracowałem kiedyś z tymi ludzmi i odszedłem własnie przez to jak krecił teraz obecnie Lerot czy jak on tam ma wcześniej DomVi

bez linków zewn.

Opublikowano

łał PeSoiL złodziej się odezwał w temacie a OMEGAMT2 zamilkł dlaczego ? bo wie ze serwer to tonowe gówno które tylko zaśmieca tylko serwerownie .

Jeśli chcesz dedyka to :

- Zmień team

- Pierw zrób wszystko a potem reklamuj serwer

- Nie stawiaj serwa na plikach raina są zmulone

A co do waszego forum:

Za ten styl i stopkę możecie mieć sprawę w sadzie za złamianie praw autorskich bo ten styl nie zrobił Gnypek tylko PatrykSpec.

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...