Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wypowiedz Sie] Gold4Fast

GraczMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no wiec prosze niech sie ktos wypowie o gold4fast, mianowicie jak tranzakcja wyglada jak te yangi dostajesz, kontakt itd

prosze o wypowiedz kogos kto zamawial.

z gory thx

Opublikowano

Normalnie. Zamawiasz - umawiasz się z sprzedawcą i on Ci te Yangi daje. Przy zamawianiu musisz podać swój nick.

Nigdy nie zamawiałem, ale tak to się odbywa - logiczne myślenie czasem coś jednak daje...

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

Opublikowano

Normalnie. Zamawiasz - umawiasz się z sprzedawcą i on Ci te Yangi daje. Przy zamawianiu musisz podać swój nick.

Nigdy nie zamawiałem, ale tak to się odbywa - logiczne myślenie czasem coś jednak daje...

Nie wiesz jak to sie dzieje, nigdy nie kupowales wyraznie napisalem prosze o wypowiedz tych ktorzy wiedza jak i co

i logicznego myslenia to ty nie masz

Opublikowano

Ja Dużo Razy Korzystałem z usług tej firmy/Korporacji

Transakcja przebiega tak :

1.Zamawiasz Potrzebną ilość Yang Wysłasz pieniądze PayPalem lub z konta bankowego.

2.Czekasz aż na mail przyjdzie wiadomość z Potwierdzeniem twojego przelewu (Że doszły do nich pieniądze)

3. Umawiasz się z YangSellarem w umówionym miejscu np. M2 straznik wsi.

4. YangSellar Mówi Ci że np. wystaw miecz i kd za 50kk On to kupuje i jest Git Yangi Twoje

5.Czasami YangSellar Jest Polakiem Czasem Anglikiem (Polak tylko czasem sie trafia)

Tyle Ode mnie

Pozdrawiam :)

Opublikowano

ja kupywalem z 5 razy. spoko szybko i jest git a gm wciska kity ze banuje jak nawet spam botów nie usunie.

30464.png

21571.jpg

Zemną Nie wygrasz :>

Opublikowano

Z angielskim nie ma problemu, mieszkam w angli, chodze do szkoly w londynie, wiec nie ma problemu.

Dziekuje za wypowiedzi jeszcze bym chcial wiedziec przez co z sellerem gadasz ehmm email ? telefon ?

Opublikowano

No...

Temat nawet mi bardzo pomógł bo jakiś czas myślę nad zakupem Yang na allegro lub Gold4Fast.

+ Leci do TraKtOr2 bo od niego najwięcej się dowiedziałem :D Wielkie dzięki dla ciebie...

Dla założyciela tematu też +!

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...