Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Na współe" ((;

Perkos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji iż już nie sprzedają sm'a na Allegro, i innych portalach...już w ogóle nigdzie go nie sprzedają, jeśli niemasz znajomości to o sm zapomij.Wg. mnie sm to dobry bot, i tanii...zauważyłem ze dużo ludzi sprzedaje konta na 0x33, chodzą one po ~180-200pln, szukałbym ludzi chętnych złożyć się na takie konto, i ludzi nie głupich aby nie rozpowszechniali tego by mogli sami botować...Oczywiście Tbot na miesiąc kosztuje ok 50zł, a dla ludzi na studiach to jest już wydatek (;

Pozdro.

PS. nie zwracać uwagi że to mój pierwszy post ; ))

Opublikowano

jakie znajomosci o czym Ty mowisz? jest masa for na ktorych sm sprzedaja ok 25 zl na miesiac.. wiec nie wiem o jakim braku dostepnosci mowisz...

Opublikowano
jakie znajomosci o czym Ty mowisz? jest masa for na ktorych sm sprzedaja ok 25 zl na miesiac.. wiec nie wiem o jakim braku dostepnosci mowisz...

0o ? sm.pl nie chodzi, a innych nie znam, na allegro takze nie wystawiają myslalem ze juz niema.Mozesz podać ? ((;

Opublikowano

Dzięki chłopie ; )) już myślałem że ze sro koniec ;P bo trudno mi pogodzić studia ze silkiem, a zawsze za mnie grał bliski kolega z afryki ; P

• Dodaj nową pozycję...