Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reputacja Teraz Top 10 A Nie Top 5 :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajnie gdyby zrobili Top 10 reputacji na minusie, byłbym może 4

Zobacz lovjks :)

FanClub Paktofonika.

http://www.mpcforum.pl/topic/172424-paktofonika-fanclub/page__p__1142620__fromsearch__1entry1142620

Opublikowano

Dla mnie to zbędny gadżet który wprowadził na forum modę na "Daj plusa" .....

I "daj minusa" ... ale z ta modą to na prawdę trzeba być trzepniętym w głowę -_-. Najbardziej pomocnym dziesięciu(albo wyplusowanym przez znajomych) użytkownikom oczywiście gratuluje ;> .

Opublikowano

Może to będzie większą motywacją dla userów, że znajdą się w topce :).

Możliwe :)

ale dobry pomysł z tą topką ;)

Opublikowano

Dobry pomysł.. :)

Zastanawiałem się dlaczego ostatnio nie było wgl topki a teraz już wiem.. :D

Opublikowano

Motywacja do pisania "daj plusa".

Ja bym dodał punkt w regulaminie zabraniający proszenia o plusy/minusy, bo według mnie powinny być ona przyznawane dobrowolnie, bez żadnych sugestii co zrobić.

a ja się zgadzam w 100% ;) ale po co zabraniać każdy zrobi to co uważa za słuszne :D

Me gusta.

Opublikowano

a co do mody "daj plusa" to przeważnie maja ludzie ktorzy nic nie robia i nic nie osiagna ;)

Zobaczcie

czy lostdharma6 ma daj plusa?

andrzejt17 tez tak ma? siera? p4w3l ? Ja?

to tylko moda...ale oni nic tym nie osiagna...

top10 jest osob tych ktorych praca jest doceniana bez takiego czegoś :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Te plusy i minusy niszczą to forum. Każdy dzieciak chce zabłysnąć w "topce" i piszę, że chce plusa nawet jeżeli nic nie zrobił, nawet niektórzy piszą, że chcą plusy bez żadnego innego tekstu w poście. Według mnie ten system to totalna porażka i nie powinno go tu być. To forum o cheatach, a nie forum dyskusyjne, chociaż nie zaprzeczę, że są "pogaduszki" itd. Co najwyżej tkzw. plusy powinny być dawane przez moderatorów działu za dodanie jakiegoś cheata. Totalne dno....

@edit

Na przykład dzieciak @up ....

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Maplowicz - no weź już tak nie przesadzaj, co z tego, ze proszą o + jak i tak ich nie dostają xD W końcu jak user sie w kurzy to jeszcze mu - da xD Inny zobaczy i jeszcze mu dowali itd, ilekroć widziałem coś takiego :D

Moim zdaniem fajna rzecz, takie zestawienie, zawsze to motywuje a teraz, jak zrobili top10 to już w ogóle jest łatwiej wdrapać się na 10 pozycję :P

Chociaż dla mnie jak by było top 3 czy top 2 to i tak nie miałbym powodów do narzekań xD Chyba, ze Mike znów by się zabawił xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...