Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reputacja Teraz Top 10 A Nie Top 5 :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem w sumie w jakim celu, ale dobra, przynajmniej nowi w dziale metina będą wiedzieć do kogo się można zwracać w problemami ;] Bo jak widać, większość to właśnie ludzie zajmujący się metinem.

Pozdrawiam

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Nie rozumiem w sumie w jakim celu, ale dobra, przynajmniej nowi w dziale metina będą wiedzieć do kogo się można zwracać w problemami ;] Bo jak widać, większość to właśnie ludzie zajmujący się metinem.

Pozdrawiam

Wydaje mi się, że jest to dodatkowe uhonorowanie wkładu pracy włożonej przez użytkowników... i tyle.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

możliwe, lecz jak by na mpc zamknięto dział Metin2 to liczba userów spadła by o dobre 50% ;p

Na pewno by spadła, ale podniósł by się też poziom intelektualny użytkowników, przynajmniej tak sądzę.

Ale wiemy, że jest to niemożliwe, popularność tego działu przewyższa wszystkie inne razem wzięte ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Na pewno by spadła, ale podniósł by się też poziom intelektualny użytkowników, przynajmniej tak sądzę.

Ale wiemy, że jest to niemożliwe, popularność tego działu przewyższa wszystkie inne razem wzięte ;]

Tu się zgadzam z Tobą w 100% ;p

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Sami metińczycy w tej top'ce. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość Mounthains
Opublikowano

Może to będzie większą motywacją dla userów, że znajdą się w topce :).

Opublikowano

Może to będzie większą motywacją dla userów, że znajdą się w topce :).

Motywacja do pisania "daj plusa".

Ja bym dodał punkt w regulaminie zabraniający proszenia o plusy/minusy, bo według mnie powinny być ona przyznawane dobrowolnie, bez żadnych sugestii co zrobić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Motywacja do pisania "daj plusa".

Ja bym dodał punkt w regulaminie zabraniający proszenia o plusy/minusy, bo według mnie powinna być ona przyznawana dobrowolnie, bez żadnych sugestii co zrobić.

zgadzam się na 60%

Opublikowano

Dla mnie to zbędny gadżet który wprowadził na forum modę na "Daj plusa" .....

Być zajebistym...

Opublikowano
Fajnie gdyby zrobili Top 10 reputacji na minusie, byłbym może 4

co z 200?? ja mam 300 na minusie :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...