Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Expic 78 Wojem Body ?

LegioLCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mało defa podciągnij do 500 i do red chociaż nie wiem czy dasz rade

Gdzie do red lasu chłopie, nawet z takim defem w red lesie nie pociśnie, postać pewnie kupił na allegro bo kompletnie zlamione skille jak na taki lvl, niech się męczy na v2 a potem ewentualnie piętra w DT po kowalu, chociaż też nie wiem czy da radę bo widać, że za bardzo się nie orientuje.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

[quote name=Insanity.^^' date='05 lipiec 2010 - 09:58 ' timestamp='1278363495' post='1140570]

v2 , a jak skoksisz postać to do atlanty z buffem. :D

Kolejny ekspert.

Byłeś kiedyś w grocie na PLu ? Bo nie sądzę, żeby w grocie dawać radę to eq trzeba mieć na prawdę bardzo dobre także nie pierdziel, że wystarczy po prostu "skosić" postać... Masa bonów na diabły, blok ciosów czy unik na strzały i abs na miecze. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

V2 albo Las (zwykły)

V2 do 82 / 80 a jak wybierzesz Las to do 80

Podrasuj skile (aura berek najlepiej do G) i wtedy możesz pomysleć o expieniu w Red lasie (oczywiście z takim eq nie za dużo weźmiesz ale dasz rade) :)

Opublikowano

V2 albo Las (zwykły)

V2 do 82 / 80 a jak wybierzesz Las to do 80

Podrasuj skile (aura berek najlepiej do G) i wtedy możesz pomysleć o expieniu w Red lasie (oczywiście z takim eq nie za dużo weźmiesz ale dasz rade) :)

I kolejny ekspert, ile was jeszcez będzie ? Powiedz mi gdzie się expi w lesie ? W normalnym lesie się NIE expi, w ogóle zielony las to pomyłka w tej grze, ale musi być jakaś zapchajdziura ;x Berek tutaj nieistotny bo tylko dmg większe będzie dostawał od mobów, aure na G niech podciągnie żeby dmg miał przyzwoite bo będzie z boja expił.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

ja menelem lvl 70 defa 790 eq nawet dobre daje rade z bufem wziąśc cały spot w v2 ;D

a co do ciebie podrasuj eq w dt wbij aure na g eq tak żebyś tarcze miał +8,9

stal +6 kd +3 (taką stal to chyba nie problem zrobić;))

Jakas parta +6,7 na boja a jak na ziemi to nimfa +8(na dt łatwo zrobisz;))

I tak żebys miał ponad 10k hp i wtedy z bufkiem do v2 możesz iść ;)

Licze na + bo chyba tylko moja wypowiedź była stosowna ;D

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Licze na + bo chyba tylko moja wypowiedź była stosowna ;D

Tak,masz rację, jesteś pro, chowam się.

A nie prościej marmurkami ? Mniej kasy się zmarnuje, skilli nie trzeba rozwijać, tylko poli na 1 walnąć, dobra broń i jazda.

Poza tym, po co mu to piszesz, on i tak z tego nie skorzysta bo to zwykły dzieciak co kupił postać na allegro i się bawi i tyle.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

up@ marmurki na monastyrze dziki sługa po 2kk stoi i prawie na większości serwerach tak i to ma byc tanie?

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Kolejny ekspert.

Byłeś kiedyś w grocie na PLu ? Bo nie sądzę, żeby w grocie dawać radę to eq trzeba mieć na prawdę bardzo dobre także nie pierdziel, że wystarczy po prostu "skosić" postać... Masa bonów na diabły, blok ciosów czy unik na strzały i abs na miecze. Jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

geniuszu , czyli skoksić chara= ,=

Stanowczo za duża sygnatura. / Makin

Opublikowano

Jak czytam te niektóre wasze wypowiedzi to mi sie śmiać chce :f, experci w dziedzinie metina i innych szerokich zagadnieniach naszej egzystencji zawsze się znajdą, więc pozdro dla was. A co do tematu, to widać, że koleś kupił postać na allegro, gdyż chciał najwidoczniej zabłysnąć przed kumplami z klasy. Kolego z takim defem to ledwo 3 grupki w v2 weźmiesz bez buffka... Wy mówicie o zwykłym lesie... hahaha xD - dobre nie? Powiedzcie mi od kiedy tam leci exp? Co do groty to nawet o niej nie myśl bo jedna grupka golemów Cię zmiecie, nie mówiąc już o Setaou, nawtet jak zrobisz wg. Ciebie fajne eq. Tam trzeba mieć full na strzały, i dużo na diabły żeby coś osiągnąć. Z kolei w red lesie Też sobie nie poradzisz, gdyż masz aurę na zbyt niskim poziomie, aby móc expić w red lesie potrzebne jest duże dmg i bony absorbcja do pż ( x% obrażeni będzie dodane do PŻ). Jak nie umiesz grać to po prostu nie graj, a jeżeli twierdzisz że jesteś najlepszy i najpotężniejszy to zamów yangi na allegro i kup sobie ebo bez bonów i slotów i będziesz postrachem wszystkich postaci, reszte wydaj na małże i oddawaj księgi u biologa xD

Mała rada dla Ciebie kolego: Pierw zastanów się nad tym czy jest sens zabierać się za coś, czego się kompletnie nie umie.

Pozdro Falco ;*

Opublikowano

haha Projektant próbuje nabić trochę postów więc tak spami i wam pieprzy

nie wyobrażam sobie gracza z wysokim lvl bez is

kup pierścień expa i inne bajery a potem do v2

i weź skądś +/- 10x 30lvl chary i na fb xddd

żeby kase zdobyć :D

Opublikowano

Z tym defem to mozesz juz pakowac manatki... Nic z tej postaci nie bedzie... W v2 pewnie wybijasz po 2 grupki hah... o atlantydzie mozesz zapomniec sprzedaj ta postac i zrob jakas lepsza

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...