Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Gra

ziomek384

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zachęcić do gry pt. Run For Live!

Jest to moja gra robiona w programie RPGVX Maker

Może grafika nie jest za specjalna ale starałem się aby grywalność była jak największa :D Jest narazie w wersji Alpha myślę że pojutrze będzie już gra Skończona Proszę o łagodne oceny iż jest to moja pierwsza gra :D pozdrawiam Ziomek384

Link do Downloadu:

http://www.mediafire.com/?xygnhx4lda2

Wszelkie Prawa Zastrzeżone! :D

24382.jpg
Opublikowano

Nie chce mi się uruchomić gra. Jest okienko nagle dźwięk krytycznego błędu i okienko znika. Czyżby jakiegoś pliku u mnie brakowało?

76561198077714139.png

Opublikowano

Pobrałem i muszę stwierdzić, iż twoja gra jest taka średnia. Dam plusa na zachętę, bo i tak zrobienie gry to nie jest takie łatwe ;) .

76561198077714139.png

Opublikowano

Dziękuję za + fakt natrudziłem się 2 dni ale co tam niedługo powstanie V {B} będzie troszkę lepsza więcej Questów jak np:

- Quest Łatwy

-Quest Średni

-Quest Trudny

dodam też dużo nowych potworków broni narazie mam 2 bronie oraz animacje do nich jak i 1 tarczę oraz parę potworków

Najmocniejszy zestaw to zestaw "Zeusa" niewiem z kąd taka nazwa ale jakoś tak mi na myśl wpadło druga broń to broń "Gladiatora" również jest bardzo mocna :D Reszte poznacie po ściągnięciu V {B} która pojawi się najprawdopodobniej jutro :)

24382.jpg
Opublikowano

Jeśli najprawdopodobniej jutro będzie V {B}, to z chęcią sprawdzę jaka jest. Kiedyś sam robiłem w RPG Makerze XP własne czary, profesje, rzeczy, bronie, wyglądy potworów i dawałem też muzę (nie za bardzo polubiłem muzy z Makera XP). Chyba zacznę robić znów w tamtym programie, bo i tak nie mam co na komputerze robić, tylko siedziec na Mpc forum.

76561198077714139.png

Opublikowano

@up

a po co mi link projektu twojego kolegi jeśli on nie robił gry na Rpg Maker fakt fajna ale Konta premium itp to już troche przesada...

24382.jpg
Opublikowano

Witam!

Pojawiła już się V. {[b}]!

Co zostało dodane oraz poprawione?

Zacznijmy od poprawek.

Były to małe poprawki np bug w sklepie z bronią że nie można było wyjść Naprawione

To był tylko jeden bug który znam :D

ok teraz co zostało dodane... Troche tego jest :D

Został dodany Quest w I akcie aby przejść do II aktu trzeba przejść zadania od "Vanus" Znajduje się ona w zamku z małymi daszkami obok zamku jest Moneta...

Zostały dodane Questy w II Akcie! są takie:

Łatwy: Musisz pomódz dziewczynce w zabiciu potwora za szafą Otrzymujesz 500 G

Średni oraz Trudny Musicie zobaczyć tak to frajdy nie będzie :D

Macie w I mieście 1 dodaną planszę dla 10 lvl +| najlepiej ponieważ jest tam potworek stworzony przezemnie ;) taki Ognisty smok znajduje się on po lewej stronie tam macie taką kratę :D przechodzicie i macie również inne potwory

Został dodany Nowy Akt III :D

Zostały równierz dodane dwie bronie oraz 4 zbroje!

Bronie: "Szabla Szatana" oraz "Szabla Ognistego Smoka" do danych broni są dane Animacje ;)

Zbroje: Pancerz Ognistego Smoka , Hełm Zeusa , Buty Zeusa, Zbroja Zeusa :D

Zostały dodane potworki w III Akcie został dodany Quest Nie zapominajmy że to V {[b}] Wersja Finalna zostanie wydana do 10-06-2010!!! Będzie tam bardzo dużo Questów Dodany zostanie Akt IV oraz V jeśli się zmieszczę w czasie :D

Download: http://www.mediafire.com/?yqhi2zzlmyo <<-----

24382.jpg
Opublikowano

Dziękuję za plusa nadal staram się polepszyć grę jestem w trakcie robienia aktu IV będzie panował tam Chaos :D oraz niepokój :) co oznacza dużo Questów! ;)

24382.jpg
Opublikowano

Finalna Wersja Run For Live!

Dziś o godzinie 18:47 została stworzona Finalna wersja "Run Or Live"!

Co zostało poprawione?

Zostały naprawione Małe niezauważalne bugi

DODANO:

- Możliwość zmiany nicków z Postać I itp. na inne!

IV Akt

V Akt

Nowe Potworki

Nowe Questy

Rozbudowana możliwość tzw. "Expienia"

Możliwość przejścia bossa nieskończoność razy

w IV Akcie dodano:

- Nowe 3 Questy

pierwsze dwa polegają na Ocaleniu lub Zabiciu

kolejny dotyczy kolejnego Aktu w V akcie jest bardzo dużo możliwości zobaczcie sami zapraszam do ściągania oraz Oceny Download:http://www.mediafire.com/?jwuyngm2myl

24382.jpg
Opublikowano

Doczekałem się finalnej wersji. Nie sądziłem, że zrobisz ją jeszcze dzisiaj. Ale zdanie na temat projektu nie zmieniam (czyli jest niezły) ;) .

76561198077714139.png

Opublikowano

Dzięki :D hmm.. myślę że to będzie Koniec I części ale nie jestem w 100 % pewny :D Jeśli już to powstanie w niedługim czasie Run For Live 2 :)

www.runforlive.ubf.pl <-- Strona Poświęcona grze Run For Live

24382.jpg
Opublikowano

Hmmm raczej RFL2 nie powstanie brak mi pomysłów strone zamkneli :/ wogóle też czasu szkoda wakacje są :D

24382.jpg
Opublikowano

kolego łapiesz pluuusy własnie czegoś takiego szukałem ^^ a i twoje Run For Live! bardzo mi się podoba ^^

Opublikowano

ahhh bawiło się kiedyś tym programem i musze przyznać że zrobienie takiej gry jak twoja zajmowało mi co najwyżej pół godziny

narutot.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja i mój kumpel robimy teraz grę ale nie w VX bo ta wersja programu jest do D...my robimy w ME no i jeszcze XP da się przeboleć....Gra nosi tytuł Władca Podziemia(wiem nie za oryginalny tytuł ale liczy się gra) mamy w przygotowaniu demo tej gry...nie podam strony głównej ponieważ jest ona w przygotowaniu...mogę tylko powiedzieć że nasza grupa nazywa się HEBERATSU....ten kto chce się dowiedzieć czegoś więcej proszę pisać na GG...demówka jest aktualnei zrobiona w 22%...

Opublikowano

wiesz jak narzazie nie ma za bardzo ciekawych akcji ponieważ w demówce będą 3 dni (pon. wt. śro.) a my kończymy dopiero pierwszy dzień...ale jeżeli chcesz zobaczyć jak będzie wyglądać to proszę bardzo...

592a4f10d9c8d_post-86640-0900755001280564064_thumb.jpg

592a4f10e0ccb_post-86640-0135658001280564072_thumb.jpg

592a4f10e6f39_post-86640-0263031001280564078_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...