Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybka Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mam pytanko jak np. konto mi zbanowali i zalozylem nowe i gram bez hackow to moga mi zbanowac ze zrobilem drugie konto na tym samym komputerze??

JESLI POMOGŁEM

DAJCIE MI MINUSIKA-

Omega1111.png

Opublikowano

jak będziesz grac uczciwiej to bana nie dostaniesz ale tak na wszelki wypadek jak zauważysz GM-a to się chowaj xD

76561198090890807.png

Opublikowano

to nie ma znaczenia ze zrobie kilka kont na moim kompie i nie dostane bana tak

JESLI POMOGŁEM

DAJCIE MI MINUSIKA-

Omega1111.png

Opublikowano

Niekoniecznie. Po prostu graj bez czitów, nie przeklinaj na chacie, nie spamuj, nie glitchuj, nie używaj modów itp, a będzie wszystko w porządku i będziesz mógł cieszyć się grą jak ja. Mam już lvl CPT3 bo gram bez czitów

Jeśli pomogłem daj +

undertaker-psp-wallpaper.jpg

Opublikowano

nei wieze ze typ zakładajacy konto na tym forum nie uzywa hackow ......a jeżeli nie uzywa to poprostu ma nauczke po banacji paru innych kont

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Niby dlaczego ktoś kto ma tu konto musi używac haków lub ich kiedyś używał.Ja także haków do CA nie używam, jestem tu po to by pomagac ludziom rozwiązywac problemy związane z CA,rozmawiac o grze i udzielac również pomocy tym którym haki nie działają chociaż sam nie hakuje.Prawde mówiąc gdyby jakiś admin CA wszedł na to forum i zobaczył w opisach i podpisach ludzi ich nazwy kont i nicki i zobaczyłby że udzielają sie w tematach o hakach to by poleciały bany ;)