Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ca Bot By Wrrr

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zrobiłem prostego bota który ma za zadanie wciskać F5 enter i zmieniać bronie żeby nie myśleli że AFK.

Wszystko jest Ok ale gdy już jestem w grze ( w roomie np. zombi ) CombatArms się wyłącza proszę tych co znają się na AutoIT o pomoc czemu tak się dzieje..

Żebyście do głębi zbadali ta sprawę dam wam tego bota do testowania...

POBIERZ

To jest ukryta treść, proszę

SKAN

INSTRUKCJA

NOWY BOT v.1.1

pobierz:

skan:

INSTRUKCJA

76561198090890807.png

Opublikowano

Hah, ziomek słuchaj... po:

1. To nie twój bot, ten skrypt widziałem na innych forach...

2. Jeśli prosisz o pomoc to nie kłam ze to twoja twórczosc bo pewnie i tak zerem jestes, jezeli grasz na czitach pionku.

3. Pomyslal bys troche dzieciaczku, jesli piszesz ze to twoj bot, to bys chyba tak go zaprogramowal zeby Ci działam cacy.. a nie jakies ze ci sie wylancza CA, no i chyba jak tworzysz bota powinienes wiedziec all o skryptach. Widocznie dzieciak jestes. Nic w zyciu nie osiagniesz z takim podejsciem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem wszystkiego o botach dlatego proszę o pomoc.. ty powinnaś mi pomóc jeśli jesteś taki pro...

ps: To mój bot do kurwy a jeśli nie wierzysz pokaz mi to forum gdzie jest taki sam...

76561198090890807.png

Opublikowano

Omg taki nobow jeszcze brak Ty tez taki dzieciak co nic nie umie zrobic wali ze widzial bota ale linka do forum nieda a jak ktos sie uczy robic boty to oczywiste ze all w 100% nie zrobi dobrze omg

Opublikowano

Chce jeszcze dodać że bot robi to co miał robić tylko hs combat arms-a wykrywa go jak by to był jakiś hack albo co i wyłącza grę :<

76561198090890807.png

Opublikowano

Juź nic nie musze bo sam rozwiązałem problem xD wystarczyło dać zamykacza do GUI i już nie wykrywa.

Ps: thx za minusy tez wam kilka dam xD

76561198090890807.png

Opublikowano

Nie no po tym co tu usłyszałem nie podziele sie z wami botem

Jeśli chcecie zapraszam do forum AutoIT i robić sami a z reszta kod macie wyżej możecie go przerobic powiedziałem trzeba tylko zamknąć gui.

76561198090890807.png

Opublikowano

Spox, ja szanuję to co zrobiłeś.

Nie wiem czy działa ale samą próbą stworzenia bota zrobiłeś więcej niż 90% osób, które się tu udzielają.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Wez wstaw go tutaj na forum przyda sie jak narazie pomozesz wielu osoba i wyłapiesz pare + bądz - co tam wolisz ..

Daj + ;d

0038sub2limg12.png0029limg24.png0050sub2limg1.png

Opublikowano

mi ten bot nie dziala ale i tak masz +

Jeśli pomogłem daj +

~Śmierć to nasze przeznaczenie~

Liczy się to co aktualnie masz.... czyli niewiele.

mc1997.png

Signature by GalactiX.

Opublikowano

no to widzę że znasz uprawnienia KidModa...

mogę tylko otwierać/zamykać tematy, edytować posty, zmieniać nazwę tematu. wiesz co mogło by się stać gdyby każdy kidmod mógł warnować? ...

jak możesz to nie baw się w moda, bo teraz sam spamujesz, widzisz że ktoś łamie regulamin, to użyj opcji Raportuj. moderator zareaguje