Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Bugów Do Desert-Operations

daniupierug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

na desercie od pewnego czasu pojawił się problem z bugowanymi surowcami , admini mówią ze to bugi :)

nie znacie jakiś bugów które mógłbym wykorzystać ?

Pozdrawim!

Opublikowano

Bugi są, ale to po stronie administracji gry i to wyłącznie ich wina, gracz nie może ich wykorzystać gdyż są to najzwyklejsze błędy w bazie danych gry.

Bugów do tej gry jak na razie nie ma.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

heh jak nie ma jak są :) cały czas rynek na grze zamknięty , i piszą ze zostanie włączony jak się uporają z bugowanymi surowcami a jak narazie im to nie wychodzi

Opublikowano

heh jak nie ma jak są :) cały czas rynek na grze zamknięty , i piszą ze zostanie włączony jak się uporają z bugowanymi surowcami a jak narazie im to nie wychodzi

To teraz przeczytaj to co napisałem, wyraźnie napisałem, że jest to problem ze strony BAZY DANYCH, a nie graczy. Wystąpił im błąd po prostu i tyle, teraz go najwidoczniej naprawiają.

Skoro twierdzisz, że bugi są, to zapraszam google.pl szukaj sobie, ja jakoś nic nie znalazłem, po konsultacji z administracją gry dostałem takie informacje jakie napisałem w poprzednim poście.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...