Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Murzyni = Podrasa ?

Murzyni  

1. 1. Czy murzyni to podrasa ?

• Tak.
      0
    • Nie.
      0
    • Jestem za g?upi na t? ankiete. Beka ze mnie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema forumowicze. Ostatnio rozważałem problem podziału ludzi na rasy. Doszedłem do wniosku, że najniżej wśród hierarchii ras są murzyni. W pewnym okresie biali ludzie wykorzystali ich, jako niewolników. Dzięki temu rozwinęli się oni fizycznie, a nie intelektualnie. Jak wszyscy wiemy mózg > siła. Współcześnie bardzo niewielka część murzynów jest naukowcami, a reszta to bandyci oraz sportowcy. Mam taką swoją teorie na temat zespołu downa u nich. Widzieliście kiedyś murzyna z zespołem downa ? Właśnie, jest ich bardzo mało. Moja teoria mówi, że mózgi murzynów są w większości na równym poziomie. Czyli to bandyci, sportowcy i plebsy*. Dlatego też tak niewielka cześć murzynów jest inteligentnymi osobami. Jak wszyscy wiemy u białych poziom intelektualny jest zróżnicowany ( są debile, naukowcy, przeciętne osobniki ). A np. żółtki są w większości pracoholikami, oczywiście znaczy to, że są bardziej pożyteczni, niż czarnuchy. No to tyle moje rozważania na temat ras. Co o tym sądzicie forumowicze ? Według mnie beka na całego z murzynów, hehe.

Tłumaczenie dla gimbusów :

Plebs - nizina społeczna, która przegrała życie.

Do monte ( Mounthains ), proszę nie zamykać tematu, ponieważ jest on w 100% poważny i oczekuje także inteligentnych odpowiedzi od nie-gimbusów. Tyczy się to całej administracji.

Beka.

Opublikowano

Rasa to jest człowiek, nie ma czegoś takiego jak rasa biała czy rasa czarna. Ludzie czarni mieli o tyle pecha, że jak biali do nich przyjechali to zaczęli ich wytykać, że są gorsi. Teraz to są ludzie ograniczeni umysłowo i tak gadają i tyle, nawet nei chce mi się na ten temat pisać bo zaraz przyjdzie taki jeden koleś i zacznie się o to wykłócać.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Nie jest poważny, nie będzie poważnych odpowiedzi.

Poza tym rasizm i jeszcze raz rasizm.

btw. źle rozumiesz znaczenie słowa plebs.

Tyle.

Zamykam.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...