Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Zielone Imperium

Konfitu�a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwości: automatyczne zasianie i podlanie całego ogrodu

Wymagania: Przeglądarka Firefox

Zalety: Prostota obsługi, szybkość działania na „czystym” ogródku – zasianie i podlanie całego pola zajmuje maxymalnie 2 minuty, przy czym, my nie musimy ni robić

Wady: Jeżeli w ogrodzie mamy dużo chwastów to niestety bot jest dosyć wolny, język niemiecki.

Instrukcja:

1. Ściągamy bota:

http://www.speedyshare.com/files/19350150/Wurzelimperium.rar

2. Wypakowujemy jego zawartość do dowolnego folderu na naszym komputerze: np. C:\bot\

3. Uruchamiamy plik Wurzelimperium.exe

4. Logujemy się do naszego ogrodu w grze, w przeglądarce Mozilla Firefox

5. Mając otwarte okno z widoczną grą, na pasku zadań przełączamy okienko na bota

6. Wciskamy OK.

7. Wpisujemy nazwę rośliny którą, chcemy zasadzić. Tłumaczenia początkowych roślin:

2nk6mo0.jpg

8. Znowu wciskamy OK., a następnie Ignore

Bot po chwili automatycznie zbierze plony w naszym ogrodzie, następnie zasieje wszystkie wolne pola wybraną rośliną i je podleje

Uwagi: W czasie pracy bota NIE dotykaj myszki ani klawiatury, aby przerwać pracę bota wciśnij na klawiaturze kombinację klawiszy: Shift+Esc, zrób to także jeśli zobaczysz, że bot wybrał złe warzywo i spróbuj ponownie

Skan do bota

http://www.virustotal.com/pl/analisis/fe6a25b2dd6638e41ca6c2befb89198628508277d796eaf730fd5e16a08bc613-1266621363

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Nie radze uzywac hackow albo botow bo jak ja uzylem bota to odrazu dostalem bana :) 26 lvl xD

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

Sam dodałem wcześniej ,o wiele wcześniej.

Do zamknięcia.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...