Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam tu coś dla tych któźi lubią grają bądź grali w grę MMO "RUNESCAPE" jak graliście to zapewne wiecie że tam aby mieć coś fajnego np full Bandos Trzeba mieć membersa... Dla wielu kupienie membersa to tylko strata kasy zgadzam się miałem postać 126 lvl nick : Ziomek384 Sprzedałem jednak konto ponieważ nie chciało mi się ciągle płacić za membersa więc zacząłem szukać Privków :D ok dość gadania :D coś o serverach :)

Własny Server:

-- własny server możecie postawić za pomocą Cache, Server, oraz Client jest to bardzo proste w obsłudze folder Cache który znajduje się w folderze z Client'em wklejamy bezpośrednio na dysk C na żaden inny ponieważ gra nam nie pójdzie :D

-- Możecie tam pozmieniać Obrażenia z różnych Broni Zbroje a nawet ile ma mieć potworek HP, jego poziom oraz co ma Dropować (czyli.Co ma wyrzucać dany potwór np: Zombie: [wyrzuca Coins oraz Bones] możemy dodać aby wyrzucał nam części Armadyl :D)itp.

-- Jeśli chcecie możecie postawić server na Lan na 2+ komputery.. lub puścić po prostu przez Hamachi Jak chcecie pograć z kolegami...

Strona Oficjalna do Serverów Własnych oraz czyiś

http://www.moparscape.org/

Dla naszego Servera:

http://www.moparscape.org/smf/index.php?board=49.0

Uwaga są różne rodzaje Serverów!

-317 Jeden z najstarszych oraz najstabilniejszy

-459 Trochę nowszy od 317 Dodaje Skillcape Emote czyli możecie popisać się własnym Skill Cape :D

-508 Jeden z najnowszych oraz najgorszych nie da się Trade ponieważ się zawiesza Server oraz Client

-525 Najnowszy Jeszcze Nikt go nie opracował z Moparscape nie można narazie dodawać potworków itemków co jest najgorsze można przenikać przez ściany NIE POLECAM!

Czyiś Server:

--- Możecie tam znaleźć różne inne bronie ale nie możecie dodać Admina, Moda , bądź też OWNERA czyli głównego twórcę servera

--- Za jakieś kolwiek Głupstwo Dostajecie Bana bądź Warna na własnym serverze możecie robić co wam się chce :)

--- Dragon Claws oraz inne Nowe przedmioty możecie kupić za Pieniące Prawdziwe :/ czyli np 5$ 10$ 15$ itd.

Pozdrawiam Ziomek384

24382.jpg
Opublikowano

Wyskakuje ci takie czarne tło tak? więc musisz kliknąć albo Server Status albo Forum :D

powinno na samej górze tak:

"For the Server Status page click here

For the Forums click here

For MoparScape 4.0 click here"

24382.jpg
Opublikowano

@Up

Nie wyskakiwało żadne czarne tło, ale już problem naprawiłem. Musiałem przerzucić się z Firefoxa na Operę, bo accept w Firefoxie nie działa (klikałem accept, ale dalej był regulamin), a w operze jest git i normalnie strona działa i ten accept.

76561198077714139.png

Opublikowano

Gdy biorę w mozilli cancel pisze " Error: You must agree to the TOS to view or use the site, sorry. ", więc z tej strony będę korzystał wyłącznie z opery.

76561198077714139.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...