Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Zarobić Eq Lub Kase Na Dużym Lvl.

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim tutorialu.

Ten tutorial w 100 % napisał użytkownik SaperMT2

W tym tucie dowiemy się jak zarobić na wysokim lvl.

Co musimy posiadać:

Konto z dużym lvl (musi być na nim nasz email),

Jakiegoś nobka z 50 lvl+

Więc tak:

Idziemy na tym dużym LvL na jakieś CH na jakimś serwie tam gdzie jest BUSY (zapełniony serwer)

i spamujemy na czacie : Będę z kimś grał na tym końcie lub coś innego.

Gdy już jakiś nobeq się do nas zgłosi i powie że będzie z nami grał , a my do niego piszemy lecz te konto jest bez EQ.

Nobeq przeważnie odpisze załatwie jakieś lub ok może być.

My mu podajemy nasze GG lub Skype co kto chce, i przez chwile z nim piszemy,gdy już nie mamy z nim co pisać piszemy:"To będziesz grał na tym <lvl> ze mną ? tylko one jest bez EQ",on nam odpowiada spoko moge zagrać lub coś innego my mu podajemy passy do konta i mówimy wejdź sobie "oblukaj".

Gośc sobie już oblukał wszystko jest ok my piszemy od niego na gg lub skype z/w np : mama mnie woła będe za 20 min , gościu wtedy przeżuca eq my przychodzimy za 20 min i piszemy i co załatwiłeś jakieś eq , on odpowiada tak przeżuciłem swoje i dałem kase(yang).

My wtedy wchodzimy na konto patrzymy jakie eq jak np slabe eq ale dużo kasy to wchodzimy na metin2.pl logujemy sie i zmieniamy passy (haslo do konta), potem logujemy sie na konto aby nobka wywaliło a na gg lub skype dajemy mu poprostu bloka.

Jeżeli pomogłem daj mi -

reflink

Opublikowano

My mu podajemy nasze GG lub Skype co kto chce, i przez chwile z nim piszemy,gdy już nie mamy z nim co pisać piszemy:"To będziesz grał na tym <lvl> ze mną ? tylko one jest bez EQ",on nam odpowiada spoko moge zagrać lub coś innego my mu podajemy passy do konta i mówimy wejdź sobie "oblukaj".

tylko on zmieni passy i papa z kontem :)

Opublikowano

tylko on zmieni passy i papa z kontem :)

no to my szybko dajemy przywrócenie emaila i jest git , a na emailu zmieniamy passy ,ale jak on już zmieni emaila na swój to poprostu anulujemy zmiane i automatycznie email zmienia się na nasz proste ;)

reflink

Opublikowano

3 post.. Idioto .. hhah przecież możesz anulować emile

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Opublikowano

Noo, to nobki raczej w nocy nie graja, wiedz w nocy anulujemy zmiane, i zmienimy hasło. Jak sie ma +70 (tak jak ja) to się nie da usunac postaci, a kontoi usuwa sie chyba tydzien

Opublikowano

Nawet jak zmieni passy to klikasz na stronce zapomniałem hasła i ci wysyła e-maila prze którego możesz zmienić passy.

Opublikowano

@All

Niema żadnego bug emaila na nowej stronce weźcie zobaczcie , jest coś podobnego tylko trzeba pomyśleć ja znam taki sposób że jak zna id i haslo do konta to moge zmienić bardzo szybka na mój email.

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...