Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Fullcapa Kupić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Chcę sobie kupić fullcapa ale nie wiem jakiego, zastanawiam sie nad tym

To jest ukryta treść, proszę

Opłaca sie? A może jakiś inny?

Musi być jakiś z logo HG/PROSTO/Diil...

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Nie podoba mi sie zbytnio.. co to wgl MASS?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Mass to firma odzieżowa- hip hopowa

Mam czapkę diila czarną ale ogólnie to bardziej ci polecam New Ery, lepsze od względem materiału i kroju.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Problem w tym, że nie lubie StoPro... tylko i wyłącznie przez Peje... Najbardziej przypada mi do gustu PROSTO.

Opublikowano

o kurwa... dzieci 13 lat chca chodzic w fullcapach... a nawet nie wie ze istnieje taka firma jak mass... jak juz to kup new ere, nie jakies polskie gowienka, chociaz pewnie mam ci nie pozwoli bo za droga czapeczka...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

yyy berbeć 2 czapka to kategoria damska (xddd) kup sobie New Ere jak all mówią :P

11.jpg

Opublikowano

@no sound

w takich się chodzi, nie wiedziałeś? :) a wgl. kto to patrzy czy czapka jest damska? a po 2 nie ma tam na pisane że jest to dział damski....

Opublikowano

o kurwa... dzieci 13 lat chca chodzic w fullcapach... a nawet nie wie ze istnieje taka firma jak mass... jak juz to kup new ere, nie jakies polskie gowienka, chociaz pewnie mam ci nie pozwoli bo za droga czapeczka...

Zacznij pisać z dużych liter i nie wyzywaj mnie bo nie po to jest temat.. ty też dopiero teraz pewnie się dowiedziałeś co to ta firma Mass.

Kupie sobie New Ere.

Opublikowano

Zacznij pisać z dużych liter i nie wyzywaj mnie bo nie po to jest temat.. ty też dopiero teraz pewnie się dowiedziałeś co to ta firma Mass.

Kupie sobie New Ere.

i tak ci ja zajebia za tydzien

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png