Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Bony Do Bossów

Timek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Zajefajny poradnik, pomógł mi bardzo :rolleyes: łap ++

Opublikowano

Dzięki bardzo to mi się przydało :)

Teraz będę wiedziała jak bardziej skutecznie walczyć z bossami :)

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

Żółwik i Ognisty Ciul, na nich niema bonów. Boss Ezotów oraz Reinkar, bony na mistyki. ;)

Lodowej wiedźmy brakuje, na nią działają bony na diabły.

20100720171039.png

Nick : Tamida

Poziom : 74

Serwer : Arkantes

Klasa : Ninja Archer

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zbieram plusy.

Opublikowano

Timek zapozyczylem to do mojego tuta :D

+ i 5 * :>

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Diabły= Góra Suh-han.

Diabły=Piekło

Diabły=Atlantyda

HarryPotter=Widze w twoim profilu :*. Czyli jestes gejem. narazie nie mamy o czym rozmawiac;]

hmm dobra co do ognistego króla pomyłka, zwracam honor o.O ale już na piekło nie działa... a co do tego :* w nazwie to jest adresowane do pań ;>

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie trutki. Jestem ninją daggerem i w trującej chmurze mam 21% szans na otrucie potwora. Kiedy atakuje z trującej chumrki zwyklego moba zatrucie zdaża się bardzo często, natomiast kiedy atakuję bossa np. królowa pająków, dziewęć ogonów itp. otrucie zdarza się prawie nigdy. Np. Królową pająków biłem około 20 min i ani razu jej nie zatrułem :angry:

Opublikowano

Dzięki przydało się do zjawy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

ZBIERAM -

Rekrut
Opublikowano

sporo bledow wiec sprostuje,zeby nie bylo mowa tylko o metin pl,na privkach sie nie znam,a wiec jedziemy:

bon na diably :DZIALA TYLKO I WYLACZNIE W ATLANTYDZIE NA SETU,,TYLKO!

bon na zwierzeta,znow blad.ten bon nie dziala na liska,dziala na malpki rowniez bosa malp

na mistyki ok,chodz bon sie inaczej nazywa,ale ok bon dziala na ezoterycznego przywolywacza

na ognistego krola i tu jest mega blad:bo na diably na niego nie dziala( moge sie z kazdym zalozyc o skrzyneczke browarka::),,co do tego bosa jest tak prosty do ubicia ze nie trzeba zadnych bonow,ewentualnie truta sie przydaje

zolw::hmmm przyznam sie ze nie wiem czy bon na zwierzeta na niego dziala,ubijam go z sama truta i wg mnie tyle wystarczy

jesli chodzi o opis bonow na nieumarle to wszystko sie zgadza,generalnie ten bon dziala w calej dt na moby jak i na bosy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...