Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł (Może Głupi)

kamilagent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien pomysł,oczywiście się na takich rzeczach nie znam,ale pomyślałem że warto napisać.

Tylko do tego są potrzebni pełnoletni lub odpowiedzialna młodzież ;)

Zapraszam do lektury...

Nie wiem czy już ktoś myślał nad tym i nie wiem czy już może coś takiego istnieje. o.O

Myślę o zrobieniu na tym forum (jeśli administracja forum się zgodzi,zrobili byśmy swoją podstronę) centrum wszystkich polskich team-ów cf.

Każdy team miałby trochę miejsca na forum (dział).Tam by było miejsce na opis klanu (doświadczenie,osiągnięcia itd.) Ponieważ wiele klanów chce założyć własne forum, my je udostępnimy ;)

Ponieważ widzę ile teamów mamy na swojej liście,jestem prawie pewny że sprawdziło by się to. :)

Oczywiście byłby też główny dział crossfire ,który wyglądał by tak jak teraz. (tzn.poradniki,pytania,hacki,fajne mody itd.)

Ktoś by się pytał "po co robić coś takiego?"

Przede wszystkim powiększymy grupę czynnych forumowiczów.

Każdy team będzie wprowadzał odpowiednie opłaty (i tu są dwa małe problemy :

*potrzebna jest osoba pełnoletnia

*dopóki się to nie rozwinie nie wiem czy ktoś się zgodzi na opłaty (chociaż nie będzie to ogromna suma) ale wiadomo kasa to kasa ;)

Więc po co ta opłata?

Jeśli wprowadzili byśmy opłaty co miesiąc ,to co miesiąc lub dwa organizowalibyśmy turnieje tylko polskich teamów.

Jeśli wpływały by pieniądze oczywiście za nie były nagrody dla trzech pierwszych miejsc w postaci ZP :)

Po takim turniej zrobili byśmy ranking najsilniejszych polskich teamów ,założę się że każdy team chciałby się znaleźć w takim rankingu ;)

Forum oczywiście będzie zarabiać na miejsce dla teamów.

Pomysł wymyśliłem wczoraj więc proszę o wyrozumiałość ,jeśli pominąłem jakąś kwestie dajcie znać ;)

By copright KamilAgent xD

Opublikowano

mi sie ten pomysl podoba :D tylko nie wiem czy innym sie to spodoba xD ja mam 11 lat wiec chetnie bede w tym uczestniczyl bo nie musze placic :O ale co ma powiedziec ktos kto jest pelno letni???

A wiesz ile to mniejwiecej bedzie kosztowac??

wcibnb.png

Opublikowano

Ogólnie mieliby płacić liderzy teamu.

Suma...no nie wiem,zależy to od turniejów,jak będzie turniej co dwa miesiące to suma za cały team nie wynosiła by na pewno więcej niż 10zł.

Można policzyć że np. zgłosi się 10 teamów czyli to by było ..chyba 100 zł :D (licze na większą ilość teamów)

ale jak narazie to jest minimum.

Opublikowano

Uszy do góry ;)

Administracja głucha nie jest, nie do końca widzi mi się twoja idea, ale można pomyśleć nad tym i dopracować Twój pomysł ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hmm ;) Trochę już buszuję na MPCForum i niestety mam przeczucie, że nic z tego. Powód? Jest to forum z cheatami i innymi przeróżnymi wspomagaczami do gier. Nie widzę w tym sensu. Oczywiście sens by był, gdybys np. wykupił hosting oraz domenę (np.: .pl) i założył ów forum/stronę.

Pozdrawiam.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jeśli chcesz to możemy co nie co zorganizować ;) Skontaktuj się ze mną na GG: 9923053. Mogę hostować stronę na płatnym hostingu, zainstalować skrypt forum. Jedyne czego nie zrobie to domena .pl - brak kasy ;) Wiem, że teraz to 15-20zł. Niestety właśnie kupiłem nowy komputer za 3000 i raczej pieniędzy przez jakiś czas nie wyrzeźbie od nikogo w domu :P

@edit

Pisz nawet jak będę niedostepny, a będę cały czas :)

graphic.png

Opublikowano

Zapisałem sobie wasze gg ,zaraz coś wymyślimy ;)

Uwaga! Szukam Teamu do tego projektu tzn.informatyków ,chętnych do nadzorowania (wiadomo że 24h jeden człowiek nie będzie przy tym siedział),moderatorów itd.

Mile widziani sponsorzy (małe wydatki host czy coś) ,raczej wydaje mi się że zyski są możliwe przy tym projekcie ;)

P.S kto może niech szuka chętnych w grze ,tam jest dużo informatyków .

Opublikowano

Dobra nie spamcie ;) Ja już hosting wykupiłem, teraz niby TheDarcnes załatwi domene .pl. Także już wkrótce ruszamy :]

Będzie to forum na silniku MyBB.

Tematyka będzie ogólna - o Cross Fire - ale także będę poddziały dla klanów i liga forumowa ;) Także wszystko się ładnie zapowiada.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...