Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błagam Was, Pomóżcie ;(

Co mam zrobić?!  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co zrobi??

• I?? z tym na policj?.
    • Zg?o? to na stron? o cyberprzemocy.
    • Olej to.
    • Podaj ich gg. Nagadam im ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko na tle Metina - jakby inaczej?

Anyways, na chwilę obecną nic nie możesz z tym zrobić. Mogą pisać o tobie co chcą, a ty im możesz co najwyżej walnąć repleya..:> Pokusić się o zawiadomienie policji możesz dopiero wtedy, gdy wstawią twoje zdjęcie - to już z prawem zgodne nie jest.

off

Opublikowano

Wszystko na tle Metina - jakby inaczej?

Anyways, na chwilę obecną nic nie możesz z tym zrobić. Mogą pisać o tobie co chcą, a ty im możesz co najwyżej walnąć repley'a..:> Pokusić się o zawiadomienie policji możesz dopiero wtedy, gdy wstawią twoje zdjęcie - to już z prawem zgodne nie jest.

Jedna osoba z tych, które to pisały chodzi ze mną do klasy. A mógłbym to zgłosić chociaż na stronkę o cyberprzemocy?

urechisyg.png

Opublikowano

pie*dol to ... z takim poziomem ortografii to z niego będą się śmiali

11.jpg

Opublikowano

Zadzwoń do ich dostawcy internetu i z nim porozmawiaj, ciekawe jak wytłumaczą rodzicom nagły brak internetu :)

RAsfepN.png
Opublikowano

UP@Ziomek oczywiście najlepszy pomysł , jeżeli nic to nie da , to IGNORUJ , wiem że to ciężko , ale znudzi im się to ....Albo po prostu powiadom swoich rodziców a oni wezmą sprawę w swoje ręce :)

P.S Nie martw się , wszystko będzie dobrze ;)

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

Proszę o kulturalne zachowanie bo się posypie więcej kar.

@topic: a próbowałeś napisać do właścicieli strony?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli z klasy.. To ja bym każdemu po kolei "nastukał" o ile dasz rade, jak nie to jak poprzednicy pisali, polecam albo zgłosić to do dostawcy strony, ich i swoich rodziców lub do tego całego photobloga Ci co mają ten host czy jak to tam.

LoL . ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...