Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc Problem Z Odpaleniem Srproxy Lub Sro Db-Bot Crack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm czyli tak , administratorem kompa jestem ja więc to nie wchodzi w grę a co do antywirusa to mam AVG i mi wykrywa wirusa w tych 2 pliczkach. Odpalam je wyskoczy błąd nacisnę ok i pojawia się komunikat z AVG . Gdy go potem wyłączyłem nic się nie zmieniło .

872saber.png
Opublikowano
Hmm czyli tak , administratorem kompa jestem ja więc to nie wchodzi w grę a co do antywirusa to mam AVG i mi wykrywa wirusa w tych 2 pliczkach. Odpalam je wyskoczy błąd nacisnę ok i pojawia się komunikat z AVG . Gdy go potem wyłączyłem nic się nie zmieniło .

Uzywalem AVG i tez mialem problemy z odpaleniem nie jednego pliku do sro przez niego :).

Otoz AVG gdy przyczepi sie do jakiegos pliku odrazu wrzuca go do przechowalni... nawet jesli wylaczysz AVG to nic nie da musialbys go odinstalowac i sciagnac te pliki od nowa albo inna opcja ktorej sam uzwalem

sciezki do plikow ktore wykrywa jako viry dodac do wyjatkow a pliki te usunac z przechowalni (znaczy raczej to bedzie wygladac tak ze wyciagniesz z przechowalni a potem dodasz do wyjatkow xD, troszke namieszalem.)

uprzedze glupi komentarz ktory nie jednego pokorci o wstawienie.

sry ale nie chce mi sie stawiac przecinkow xD

Opublikowano

Czyli jak byś chciał bocić to albo wyinstalowanie tego antywirusa i zmiana na innego, albo tak jak pan powyżej napisał.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

AVG ogolem to syf.

usun bota,wylacz antyvirusa,zainstaluj jeszcze raz bota i powinno dzialac.

albo poprostu odinstaluj ten antyvirus i tyle

http://www.free-av.com/ ten antyvir jest dobry tez bo masz mozliwosc wyboru co ma zrobic z virusem.

Opublikowano

Dobra koledzy wielkie dzięki , odinstalowałem AVG zainstalowałem Avasta i tego co podał kolega up i all działa thx jeszcze raz;)

872saber.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...