Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć to mój pierwszy temat na forum więc mam nadzieję że mnie nie zjedziecie że zły dział czy coś. Tak więc :

Chce zrobić nowa postać mam ok 10kk(dałem mu swoje konta za yangi) na kupno eq itp . I tutaj nasuwa się moje pytanie kogo zrobić by dobrze się grało i było szybko/interesująco wbijać levele jak i oczywiście KU żeby być dobrym.

A druga sprawa czy opłaca robić się misje chodzi mi o te na te potworki i te inne bo to trochę nużące ale chyba się opłaci na większym levelu i nie nawidzę jak mi na mapie tak migocze i z lewej strony wywalają.

Mam do dyspozycji easymetin2 ale dziennie max 10h może mi komp chodzić i nie ma możliwości na noc :/

Możecie podsyłać poradniki czy też własne przemyślenia . Mam nadzieję że znajdzie się osoba wyrozumiała i mi pomoże ;]

down

brak prefixu moderator ci to zamknie co to ten prefix ?

Opublikowano

polecam tobie zrobić ninję/szamana leczenie /surkę wp/bm najtańsze eq mają w metku najdroższe eq i skile ma wojownik i ta właśnie klasa jest najlepsza na emt2.

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

surke wp zrób bulid ostrze zbroja i tu z buta to wir paluch strach/rozpro a jak z konia to strach wir paluch

@edit z misji to rób jakieś banalne zobacz w spisie np na 40któryś jest 15sian dla stajennego i chyba 2,5ml expa opłaca się robic biologa i uriela

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Graj wojownikiem body - dobra, prosta postać. Nie trzeba być geniuszem by ją dobrze prowadzić ze skillami, eq, czy bonami do niej. Szczególnie dobra pod pvp, a więc takie bony do niej wybieramy, czyli krytyk, siła, omdlenie, spowolnienie, NNO <-- to takie podstawowe bony. Ahm, a jak ze skillami? Polecałbym w takiej kolejności: aura,wir,berserk,szarża i trzystronne ciecie. A jak staty? Najlepszy rozstaw to: 2 sił, 1hp lub na odwrót, potem pozostałe, czyli zręczność, i int.

Tak jak napisałem już komuś w poprzednim temacie. Co do misji polecałbym zrobić te najważniejsze (biolog, itd.) czy nawet wszystkie, trochę pieniędzy przy tych dalszych można zarobić.

Do wojownika mogę dodać jeszcze, że najlepiej po 30 Lev wkładać KU w polimorfie i Aurę na m+ zacząć robić od 35+.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

brak prefixu moderator ci to zamknie

W ogólnym mt2 nie trzeba prefixu jedynie w subforach trzeba ^^. Graj ninja dagger lub sura wp . Wojem jest monotonne expie i nudny jest

652601399840421198520.png

Opublikowano

od 1 do 10 zwierzęta w 1 wiosce,

od 10 do 20 łuczniki w drugiej wiosce + trochę dzikusów przy wiosce (1-2 grupki),

od 20 do 30 dzikusy na spotach w drugiej wiosce (również można w pt)

od 30 do 35 orki zwykle w dolinie przy tp,

od 35 do 40 orki zwykle w dolinie na spotach (w miedzy czasie zrób bojowca),

od 40 do 50 z bojowcem BO w pt lub od 45 bez pt jeśli eq dobre,

od 50 do 55 v1 (pierwsze komnaty)

od 55 do 61 - v2 (tu zarob na lepsze eq), itd.. itd..

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...