Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne Niby Jest Ale Jej Nie Ma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak na zdjęciu mapa jest dostępna od 3 lvl klanowego bo nie ma jej. Ja na combat arms NA nie mam klanu wiec może ten kto ma mógłby sprawdzić czy ma dostęp do tej mapy.

beztytuuzdc.jpg

Opublikowano

Skoro tak pisze to tak pewnie jest :) Dla mnie będzie zjebane, jak na prawdę nowe mapy zaczną robić od lvl, no ale jest + tego :) Żadnych hacków o.O

4198192554a239e6e544ec.gif
Opublikowano

Omfg jeszcze tego brakuje niedlugo od 5 lvl beda :( fucking NeXoN xD jeszcze na szpital polowy i bombe atomowa czekam

Opublikowano

to nie znaczy że od levela clanowego... tylko od jakiejś tam rangi... było pisane w temacie o którymś patchu że takie coś wprowadzili

Opublikowano

Tak to co to niby za ranga prześledziłem wszystkie stopnie w CA i takiej rangi ani skrótu nie ma w CA więc zostaje CLAN LEVEL 3 (CL3). Ogólnie namieszali z tym wszystkim

Opublikowano

mhm więc z tego co widzę na tej mapie :

http://combatarms.nexon.net/Guides/WarZones.aspx

to każda mapa jest od minimum 1lvlu clanu ? więc powiedz mi jak normalna osoba bez clanu może zagrać w CA US?

Opublikowano

Nie wiem z czego to wywnioskowałeś ale w tym linku na ten temat nic nie ma a że na każdym serwerze pisze level 1,2lub 3 to chyba nie o to chodzi ja sam nie wiem ale ja gram normalnie tylko nowej mapy nie mam jak tworze pokój wiec nie wiem już sam może i od rangi klanu lub indywidualnego gracza ale coś czuje że to od rangi klanu wprowadzili głowy nie dam uciąć!!!

Opublikowano

Ehh, pisałem o tym ...

CL1 - od rangi recruit

CL2- icon_croporal.gif

CL3 - icon_sfc01.gif

CL- Clearance Level

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...