Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z odpaleniem gry War rock. Klikam na ikonę dwa razy normalnie sie patchuje wszystko ładnie, klikam game start i ... i właśnie nic się nie dzieje. Gra nie chce się uruchomić. Robiłem reinstal , instalka pobrana nowa . Proszę o pomoc...

Opublikowano

A nie blokuje tego zapora systemowa ? sprawdź, a może hs cos wykrywa i ci nie pozwala na wejście do gry powyłączaj niepotrzebne programy właściwie to nie wiem co jeszcze.

76561198090890807.png

Opublikowano

a jaki masz antywirus??

ja mam avasta i mi co chwile jak wlacze kompa to mi wyskakuje ze wykrylo wirusa na pliku raz go usunoelm i mi sie war zjeba* nieusuwaj tego pluki i zrob reinstal to ci moze podziala;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie musi reinstal wystarczy że ktoś będzie taki łaskawy i prześle mu ten plik jeżeli dowie się jaki to jest.

@EDIT

Porób coś tam w ustawieniach anty wira żeby ci najpierw ostrzegał że masz wirusa a nie odrazu usuwał. Ja miałem kiedyś od wr'a wirusa i z tego pliku usunąłem a nie cały plik :P

bbc2hero.png

Opublikowano

No i wszystko wiadome. Moj kolega też miał ttego anty wirusa i poprostu musiał go usunąć bo w plikach WR znajdował virusy :). Więc usuń anty wirusa i reinstal WR :)

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Tak myślałem, bo wiele gier mi nie działa na kompie i dzieje się podobie jak z WR . Dziękuję wszystkim za pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...