Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie Znalesc Komandora Dropiacego Pierscionki Na Yt2Game

poasdasdasd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

v2 ognista ziemia, rozbierz sie zrob zdjecia i mi wyslij na pw to ci powiem jak tam dojsc ^^

Idzie sie obok staruszka na ognistej ziemi i tam obok niego jest taki posąg klikasz na niego 2 razy.Potem jesteś na ognistej v2 i tam sukasz na tej mapce tego komandora :>

652601399840421198520.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

musisz miec 4x pliki monster z chinskiego clienta albo z metina z 2010r. wklejone do folderu pack z niepatchowanego metina z 2008r.

po wklejeniu powinienes widziec moby

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Legenda
Opublikowano

Komendant jest v2 ognista ziemia. Mam małe rozczarowanie dla Ciebie na tego moba poluje dużo chinkoli niezależnie od pory dnia. Jeszcze bendziesz miał problem z rozwaleniem jego więc ja bym tam użył jakiegoś dmg hacka.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

no nie global moderator nie wie gdzie taki temat wsadzic ;d? to jest priv wiec do servery prywatne a nie metin2 ---> support^^

a co do komandora to jest nie tam gdzie ognisty krol na v2 tylko linie wyzej i na srodku w malym okregu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...