Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zegarmt2 [Pl] [Hamachi]

miska9000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zegarMT2

Przedstawiam Wam mój prywatny serwer hamachi zegarMT2

Chcesz zagrać na najlepszym serwerze, przy którym inne serwery wymiękaja?

Zapraszam!!

Sieci:

• zegarMT2
  • zegarMT2-2
  • zegarMT2-3
  • zegarMT2-4
  • zegarMT2-5

Więcej sieci:

• zegarMT2-6
  • zegarMT2-7
  • zegarMT2-8

Hasło:

12345

Raty:

Exp: 99lvl na Psach

Drop: Normal

Yang: 1000

Na start:

31lvl Mili 1kkk yang

Kowal:

Ulepszacze: Tak

Magiczny metal: Tak

Handlarze:

Stalki%20i%20bronie%20na%2080%20lvl

Strona serwera:

Brak

5.193.69.221

Ip serwera:

5.193.69.221

Status:

http://status.blackout-gaming.net/status.php?dns=5.193.69.221&port=11002&style=13

Spolszczenie serwera:

http://www.speedyshare.com/files/23221667/zegarekMT2.exe

Skan spolszczenia:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/948883c94634313e0621282e1fea6c08b3348176c885935f0067d163ed9c0592-1278240934

Kraj.

Gramy w: Chunjo chunjo.png

Godziny.

• Poniedziałek: 11-22
  • Wtorek: 11-22
  • Sroda: 11-22
  • Czwartek: 11-22
  • Piatek: 11-22
  • Sobota: 11-22
  • Niedziela: 11-22

Team:

• [GA] Dark
  • [GM] House
  • [GM] FikaszPW
  • [GM] Wera

GM Mode

Nie

Rekrutacja GM

Nie

Kontakt

• GG: Tylko Hamachi
  • E-Mail: Tylko Hamachi

Video

[media][/media]

Serdecznie Zapraszam!

Chcesz mieć taka reklamę serwera?

Zobacz.

Opublikowano

Serwer wygląda na dobry.

Wejdę i dam edit'a.

Opublikowano

jak wam spol nie działa to tu macie:

http://www.speedyshare.com/files/23244360/ZegarMT2_by_maxaz.exe

Non omnis moriar.

Opublikowano

Prosiłbym o dodanie spolszczenia które zostało DODANE DO ARCHIWUM RAR.

Z góry dziękuje i odwdzięczę się +.

Opublikowano

Nie POLECAM SERWERA CO 2 MINUTY RESET . LAGI SĄ. wlozylem kd za 1razem wylogowala i po chwili nie mam kd to sie wkurwi*** ide wkładać i co a to że chu*

NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .NIE POLECAM SERWERA .

Opublikowano

1. Lagi straszne. Podczas expienia loga.

2. Pytam się GM'a ile jest max HP w bonie. - "Nie mam czasu nie zawracaj mi głowy" . - Ważne jest dla niego robienie bonów.

3. GM'owie nie ogarniają komend. (spam metinów w m1)

4. Pytają się dzieci czy robić IS. o,O . Masakra. Dzieciak MAX 12 lat, a oni się go pytają czy robić IS. Nawet pisać dobrze nie umie, a oni się go pytają jak by był jakimś "Guru". Oczywiście level dla tego dzieciaka od GM.

5. Nie jest tak jak pisze w ratach.

GORĄCO N I E P O L E C A M

Opublikowano

olimpia ga ma dyslekcje chyba nie wiesz co to jest jak sie tak wypowiadasz...

Pozatym pytamy sie bo chcemy wiedziec co dla graczy bedzie wazne a co nie wink.gif

Opublikowano

olimpia ga ma dyslekcje chyba nie wiesz co to jest jak sie tak wypowiadasz...

Pozatym pytamy sie bo chcemy wiedziec co dla graczy bedzie wazne a co nie wink.gif

Tak, tak ... Wiesz ile ja słyszałam taki szajs, że każdy ma dysklekcje i wgl jakieś choroby z kosmosu.? Tyle razy, że aż mam to po dziurki . Poprostu jest dla mnie dzieckiem, które jest jeszcze zamłode na robienie serwerów i wgl być GM na jakimkolwiek serwerze .

Nie dojrzał do tych spraw i tyle, i przestańcie pisać, że jak GM robi błędy, to ma dysklekcje. JA to słysze za każdym razem .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ooooooooffffffffffffffffffff

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...