Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wpisać kody?

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

I tu właśnie się wydało, że tylko nabijasz posta. Link wygasł, więc nie wiem czy aż tak przyda Ci się do CODa

@Top

Poprosiłem autora o reup plików.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

A czy to nie jest przypadkiem jakiś wirus?

Mam pytanie :

Do gry metin2 jeżeli by się w tym programie napisał enter ! sell łuk szept enter . To by działało w grze ?

Napewno nie, Metin2 ma takie zabezpieczenia, że nawet najlepszym Cheatem byś sobie nie wbił 1 yanga. Tak więc nie polecam czitować w tej grze, nie lepiej grać uczciwie i uniknąć bana? :) Dobrze Ci radzę, nie oszukuj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam mam pytanie jak wpisze kod i ustawie sobie guzik np: "K" i gdy będę grał w grę np: gta:sa i wcisnę literkę K to kod zostanie wpisany?

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

witam mam pytanie jak wpisze kod i ustawie sobie guzik np: "K" i gdy będę grał w grę np: gta:sa i wcisnę literkę K to kod zostanie wpisany?

Dokładnie tak to jest taki bind

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

a może ktoś dał by rade coś takiego zrobić ? :-) nie tylko mi by się to przydało :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

a może ktoś dał by rade coś takiego zrobić ? :-) nie tylko mi by się to przydało :-)

NA pierwszej stronie jest wszystko opisane :)

Nie musi byc to tibia a kazda gra :0

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

NA pierwszej stronie jest wszystko opisane :)

Nie musi byc to tibia a kazda gra :0

czyli np: ustawiam grę Gta SA wklepuje kod ustawiam klawisz np F10 włączam grę klikam na klawiaturze klawisz F10 i kod się wpisze?

cooltext9_xqhewpn.png

Admin Cienia
Opublikowano

czyli np: ustawiam grę Gta SA wklepuje kod ustawiam klawisz np F10 włączam grę klikam na klawiaturze klawisz F10 i kod się wpisze?

Dokładnie tak.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

One of the most important features to the growth of online banking has been the development of protection barriers to safeguard users and their money. Personal Identification Numbers (PINs) and/or passwords have allowed users to authenticate and protect accounts and transactions.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo ładnie ;). Łap like'a!

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

Udostępnisz gdzieś kod, czy mam koniecznie stracić minutkę życia na dekompilację i porządkowanie kodu :C?

A czy to nie jest przypadkiem jakiś wirus?

Napewno nie, Metin2 ma takie zabezpieczenia, że nawet najlepszym Cheatem byś sobie nie wbił 1 yanga. Tak więc nie polecam czitować w tej grze, nie lepiej grać uczciwie i uniknąć bana? :) Dobrze Ci radzę, nie oszukuj.

Hahahahahahahahhahahahahahhaahahahha, padłem xD

846331404756772371599.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...