Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Boty Do Łowienia

Brian7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od wczoraj? to sie moze zgadzac, czemu?

chinski expbot jest za free od 3 dni.

to pewnie duzo userow possalo free i kompy 24/h

i macie takie tanie malze.

Opublikowano

MI serw staniał z tydzień temu...Wtedy b perła po 23kk stała i szybko schodziła a teraz 11kk i czekasz cały dzień aż zejdzie...;/ Zna ktoś stronke,z której pobiorę tego

niby ,,cudnego'',darmowego bota

Opublikowano

Dobrze,m że skupowałem małze i tydzień temu je all sprzedałem taki zysk, a z tymi botami to niezły hardkor na Astralu jinno wysepka patrze a tam okolo 15 chinskich botow zabijam jednego z ciekawosci co sie stanie po 5 sekundach odradza sie i dalej lowi BOT KTORY WIECZNIE LOWI :D

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

e ja na bugi hack w tym temacie kiedys widzialem fb ktory lowi na ziemi cos tam bylo i wgl sa fb ktore lwoia na ziemi bez modu kamera

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

żeby tak łowić wystarczy pobrać M2Fish :P sam na nim jade 3 kontami i jest gites, łowie zdala od ludu tak żeby nikt nie widział

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano

To jest niesamowity cheat tylko ze chyba nie mozna go miec znaczysie no w pl nie ma nikt oprocz chinskich je tylko maja firmy i mozna go kupic za iles tam pieniedzy , wbijaja same 30lvl do tego czasu robia eq kupuja wszystko co im potrzebne a nie tak jak w em2 ze idzie po poty i nie wraca spowrotem czy cos , pozniej lowia , i sprzedaja malze taniej niz jest w innym sklepie a gdy ktos da jeszcze mniej to oni tez mniej dawaja :] i pozniej sprzedaja yangi na allegro bo yangi im sa nie potrzebne :)

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Na S19 Deimos małże po 50k dzisiaj xD Dla ciekawości wykupiłem cały sklepik tych małży i wiecie co?

Bot poszedł po tobołek i wystawił następny z full małżami xD

To na ch2 chunjo dla niedowiarków, a botów jest 5 albo 6 i sellają :D

Już na małżach sie nic nie zarobi a i perły pewnie ostro stanieją :angry:

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Jak łowić w ziemi? Heh - to proste.

• Instalujesz patcha 3.1 (tego co do em2) lub kamermoda

• Uruchamiasz normalnie metina.

• Stajesz gdzieś odlegle od wody.

• Wpisujesz /hack w czacie

• Używając jednego z 4 przycisków [1] [2] [3] [4] teleportujesz się do przodu aż postać znajdzie się na wodzie

• Uruchamiasz bota, dajesz start i łowi. Z poziomu 2 postaci (po 2 stronie serwera) łowisz normalnie w ziemi bo kordy na serwerze nie są odświeżone a po stronie klienta jesteś nad wodą i klient pozwolił normalnie łowić :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

andrzej ja nie używam żadnych teleporterów pod konsolą /hack tylko normalnie ide gdzie chce ( np. kowal czy gdzie tam chcecie) i uruchamiam M2Fish ( otwiera sie tak samo jak Angelbot ) i sobie łowie m2fish

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...