Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 I Windows 7

Woonsz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj kupiłem sobie laptopa z w7. Ściągnąłem instalke z oficjalnej strony metina. Czytałem na necie że są problemy z uruchomieniem więc zainstalowałem i zrobiłem tak jak w instrukcji (usunąłem metka i przywróciłem). Włączyłem go, spatchował się i?? Tak jak by się uruchamiał i zaraz wyskakują pytajniki.... Mówię od razu że cheatów ani botów nie mam włączonych. Zgodność ustawiona z Xp SP3 i uruchamiam jako Admin. Co mam zrobić żeby mi się uruchomił normalnie?

Dodam jeszcze że wyskakuje okienko z uruchom grę, konfiguracja itp. i jak nacisnę konfiguracja to nic się nie pokazuje.

Za pomoc będą +:)

y5r5.png

Opublikowano

Ja też mam WIN 7. Nic nie kombinowałem zainstalowałem przez instalke z 2009 roku i wszystko gra. System sobie zainstalowałem przy okazji gdy robiłem format. Może spróbuj zainstalować bez kombinowania :D.

Opublikowano

Jak zrobię bez kombinowania jak to nazwałeś;) to mi wyskakuje że nie mam coś tam uprawnień:/

edit:

temat do zamknięcia, poradziłem sobie

y5r5.png

Opublikowano

sproboj z moim filmem :

http://www.youtube.com/watch?v=lZwzI9p7NvU

a jak to nie dziala, to za pomoca metin2 patcher :

http://sendfile.pl/10812/Metin2_Server_changer.exe

(upload by Andrzejt17)

Opublikowano

A możesz powiedzieć jak sobie poradziłeś. To może kiedyś pomóc innym osobą, które używają opcji "Szukaj". W ten sposób ograniczysz przynajmniej troche spam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...