Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem otóż , mam postac której chciałem dlvl wiec zrobiłem jeszcze cleryka na 10 lvl zeby mi bufował i zeby jakos szybciej poszło i własnie cleryk nie buffuje jak padne. gram na rsro. Prosze o pomoc bo nie wiem czy dobrze poustawiałem ribota. bo wszystko zrobiłem na pulpicie i niewiem czy tam jakies pliki nie powinno sie kopjowac do katalogu z silkiem. jak by ktoś mógł to niech wyjasni krok pokroku jak to ogarnac

Opublikowano

jak ustawisz skil ( reverse) oraz postac ktora ma resać to nie wystarczy nacisnąć : ,, Ress pleayer ,, lecz zaznacz jeszcze ,, keep ressing name ,, powinno Ci to pomoc

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

no własnie tak robiłem i nic.. potem cos sie zrobiło(nic nie przestawiałem) i jak sam resnołem to bot cały czas resił żywą postac a jak padła to przestawał:| moze zle tego bota jakos zainstalowałem? tam sie jakies pliki kopiuje czy cos? bo jak czytałem to sam bot sie długo włącza a u mnie to tylko klikne "no" i odrazu wyskakuje panel ribota

Opublikowano

no własnie tak robiłem i nic.. potem cos sie zrobiło(nic nie przestawiałem) i jak sam resnołem to bot cały czas resił żywą postac a jak padła to przestawał:| moze zle tego bota jakos zainstalowałem? tam sie jakies pliki kopiuje czy cos? bo jak czytałem to sam bot sie długo włącza a u mnie to tylko klikne "no" i odrazu wyskakuje panel ribota

To normalne ze sie od razu wlacza ;)

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

ok juz wszystko czaje. i wszystko działa. poprostu mam zasłabego kompa i mi to tak działa jak by chciało nie mogło,:P można zamknąć:P