Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shield Chack Ankieta Sprostowanie Xd

wolik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok Shinset niemam pojęcia czego sie obawiasz ale nie powinieneś zamykać ankiety na temat tego hacka tym bardziej nie musisz się chwalić tym że go masz bo tracisz tylko w oczach szczególnie tym faktem że może go komuś dasz. Ankieta jest na to aby poznać zdanie graczy jestem osobą która jest w stanie go udostępnić powinieneś wiedzieć że sam hack jest banalny jakbym miał na celu to zrobić bym dawno go podał swoim zachowaniem sporo psujesz powiedz mi co może mieć innego na celu tego typu ankieta jak danie odpowiedzi na pytanie czy warto go podawać graczą. Przypomnę że jeżeli są z twojej strony obawy masz opcje wyślij prywatną wiadomość a nie zamykanie tematu bez większego powodu...

Graczy proszę na podanie swoich rozmyślań co do samego shield hacka głównie tego czy warto go publikować.

Moje zdanie na jego temat jest proste przydatna rzecz najlepiej w małych ilościach xD

Opublikowano

Ok Shinset niemam pojęcia czego sie obawiasz ale nie powinieneś zamykać ankiety na temat tego hacka tym bardziej nie musisz się chwalić tym że go masz bo tracisz tylko w oczach szczególnie tym faktem że może go komuś dasz. Ankieta jest na to aby poznać zdanie graczy jestem osobą która jest w stanie go udostępnić powinieneś wiedzieć że sam hack jest banalny jakbym miał na celu to zrobić bym dawno go podał swoim zachowaniem sporo psujesz powiedz mi co może mieć innego na celu tego typu ankieta jak danie odpowiedzi na pytanie czy warto go podawać graczą. Przypomnę że jeżeli są z twojej strony obawy masz opcje wyślij prywatną wiadomość a nie zamykanie tematu bez większego powodu...

Graczy proszę na podanie swoich rozmyślań co do samego shield hacka głównie tego czy warto go publikować.

Moje zdanie na jego temat jest proste przydatna rzecz najlepiej w małych ilościach xD

Sam odpowiadasz sobie na pytanie... Czy ludzie znają umiar? Potrafią docenić to co dostają? Nie... tylko nie wymuszaj na mnie, żebym podawał konkretny przykład bo jest ich naprawdę wiele i każdy "zwyczajny" gracz spotyka się znimi codziennie. Shield Hack jest banalny ok z tym się mogę zgodzić ale powiedz mi proszę sam na niego wpadłeś czy usłyszałeś od kumpla z rl/gildi etc? Mass spawn w csv ok też jest prostacki, bo jakby nie było pare osób jest w jego posiadaniu. Skill hack w csv też już nie jest sekretem, przynajmniej nie dla wszystkich. Zdajesz sobie sprawę, że jest jeszcze wiele możliwości edytowania tej gry? Nie o wszystkich się mówi zapewniam Cię (: Im mniej ludzie wiedzą tym lepiej dla tej gry. Wystarczy im to co aktualnie mają. Haxowanie w grach mmo nie jest niczym "złym" do póki przestrzegamy pewnych zasad. Do momentu w którym starasz się unikać bana i jak najmniej rzucać w oczy, zatruwać życie legita wszystko jest umówmy się "ok". Jednak kiedy Twoim celem stają się ludzie na pvp/dk square mmo zmienia się w fpsa. Dlaczego porównuje te 2 gatunki gier? Uważam, że używanie cheatów w fpsach jest już przegięciem pałki. W mmo expisz na haxach bo nie chcesz tracić czasu na gre (w każdym mmo jest tak, że im więcej czasu poświęcasz na gre tym większy masz level, lepsze eq etc), a w fpsach cheatów używają tylko Ci co nie potrafią sobie poradzić w uczciwy sposób z przeciwnikami (każdy widzi ich nick i stają się łatwym celem bardzo szybko wyłapują bany) z każdym levelem poza zmianą wyglądu "odznaczenia" np w WarRocku nie mają profitów, bronie kończą im się bodajże na 21 poziomie, a mimo to wiele osób haxi dalej...

Opublikowano

Rydzyk świetnie to napisałeś...

Czy ja się chwale że go mam ?hmmm nie

Poprostu chce żeby osoby które jakotako się zasłużyły dla tego działu dostały nagrodę....

Czy to źle?

A tak ps:

Chcesz wbić na spota spotkać tak jakąś guild z kos i oboje na shieldhacku się będziecie napieprzać?

Mnie to nie pociąga....

16435562.jpg
Opublikowano

Ja powiem szczerze, ze chcialbym sie pobawic takowym hackiem. Wiec jezeli byc udostepnil, bym byl wdzieczny ;)

Fakt, ze ten hack moze popsuc gre itp., lecz jezeli go otrzymaja osoby odpowiedzialne, ktore nie beda rozsylac i udostepniac wszystkim to bedzie ok.

Pasjonat
Opublikowano

zawsze każdy jest odpowiedzialny jak coś chce, a później masz syf w grze jaki masz, co innego gdy się trzeba było się na coś napracować, to trochę tych "kozaków" było mniej, ale ludzie są zbyt "inteligentni" żeby docenić że coś dostają za free i przestrzegać jakichś zasad. Co prawda nie wszyscy, ale nie da się udostępnić tak żeby jedni mieli, a drudzy nie.

Opublikowano

tak mowicie o tym fps a czy fajne jest do cholery jak grasz czasami na legalu i ci jakis ciul przelatuje np to w tomb i zabiera wszystkie moby he? to wtedy tez powinniscie wyjebac wall hacki vac non agroo itd bo to farmic sie nie da.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rydzyk po to jest ankieta aby poznać co ludzie o tym sądzą chodzi tu o odpowiedzialność nie udostępnia się czegokolwiek komukolwiek dzięki ankieci mozna poznać chociaż trochę ludzi którym się tu jakoś pomaga innej możliwości na tym forum najwyraźniej niema kolejna sprawa nie martwicie się tym że ktoś wam oficjalnie nie podziękuje wiadomo że ludzie was jakoś za to szanują chociaż taka rekompensata to się kieruje do ciebie Rydzyku. Jak mamy coś zdziałać to jedynie wspólnymi siłami co do samego haka odpowiem ci na zadane pytanie ten hack był opublikowany dawniej na tym właśnie forum nie jestem tu świerzakiem sporo wiem i wiele pomogłem i mogę pomóc więcej tylko czas niepozwala jak znajdę chwile podam sztuczki na częste DC.

Shinset co do kosa dobry motyw xD powiem ci że sam nieużywam Shield hacka i się dobrze bawię i wiem jak go zrobić.

Skoro chcesz rozdawać nagrody to nie w taki spoób że np ja wiem i może wam dam niepoto jest chyba te forum. Ok zgodzę się że haczek narobił by bałaganu dziwię się że jeszcze w samej grze jest tak mało znany. Nawet jakbyśmy niemieli zamiaru go udostępniać trzeba chociaż ludzi z nim zapoznać piszesz że może komuś dasz zapewne osobie zaufanej ale tak normalnie myśląc może tu być więcej takich osób które w jakiś spoób na niego zasługują tylko jak ich znaleźć? Chociazby taka ankieta to już jakiś krok sprawdzaliście kiedyś z jakimi tutaj macie ludźmi do czynienia mogę dodać że zapewne spora grópa zaglądających mogłaby wam pomóc w tym co robicie a to zawsze większy plus dla każdej ze stron.

Opublikowano

Wolik narazie tutaj zasługują na shieldhacka(jako nagrode za to że pomagają i wiem ze nie będą szaleć)tylko 3 osoby

Jeżeli wszyscy mieliby takie podejscie jak ty proponuje jeszcze wrzucic upgrade hacka i dupe hacka

Co wy na to?

16435562.jpg
Opublikowano

Mówie tylko o shield hacku dupe hacku i upgrade hacku...

Jeżeli byś dłużej był na forum i się aktywnie udzialał to byś wiedział :)

16435562.jpg
Opublikowano

Słuchaj po 1 nieudostępniłem go po 2 Może ty znasz 3 osoby a ja poznam kolejne 2 po tym wszystkim opinia a danie to 2 różne sprawy.

Co do mojego podejścia sprostuj to trochę niedokońca cię zrozumiałem albo ty na coś źle patrzysz boisz się udostępniania niewiem jak ty ale coś ci podpowiem.

Hack na shielda był upubliczniony już na tym forum i nietylko powiem ci że powinieneś coś o tym wiedzieć chociaż trochę a co najwazniejsze jest to że nienarobił wiele szkód praktycznie nic. (Ciekawe co by ci odpisał Kasztanowiec teraz xD )

(Jeżeli byś dłużej był na forum i się aktywnie udzialał to byś wiedział :) )

Podsumuje to krótko od mometu gdy wszedł w życie sqare niema sensu rozdawać tego haka byle komu masz już 3 osoby jestem jednak dalej tego zdania że znajdą się i inni którzy na niego zasługują trzeba dać ludziom do zrozumienia że mogą też jakoś tutaj się wykazać niekonicznie daniem hacka trochę życia zgrania i pomocy innym to już jest wystarczająco dużo xD. Dawniej były tutaj grópy ludzi naprawdę zgranych i zaufanych jakoś nikt się niebał tego upubliczniać a co do upgrade na tym forum również zaistniał i to dzięki temu że znalazły się miedzy nami osoby które były w stanie się podzielić informacjami co do graczy które miały takowy cheat wielu na tym skorzystało i nikt inny tego nieudostępnił jak nie zwykły szary forumowicz było go na to stać bo widział że ludzie tutaj sobie pomagali i zapewne on sam od nich otrzymał pomoc.

Opublikowano

Tylko prosze zauważ jacy ludzie wtedy byli na forum...

Nikt nie biegał na siłę z nim włączonym bo byli to ludzie naprawde fajni i wiedzieli że jeżeli będą robić coś nie tak to gra się zepsuje...

A tak ps Ten shieldhack jest przestażały i są nowsze wersje po których nie trzeba czekać:P

Czekam może powstanie ten dział private i wtedy go udostępnie dla ludzi którzy będą wiedzieli jak się z nim obsługiwać...

Aha Super teraz się nie zdziw jeżeli wszyscy będą latali na shieldhacku i nie będziesz umiał nikogo zabić :)

Mi to zwisa bo mam odpoczynek od gry, ale jeżeli będzie taka sytuacja jak opisałeś to na pewno do tej gry już nie wróce, a co za tym idzie stracicie modka (niektórzy się będą cieszyć^^:P)

16435562.jpg
Opublikowano

Trochę wytrwałości i znalazłeś Gratz xD

Ten hack niebył tu tajemnicą chcących tej wiedzy wystarczy tylko naprowadzić a swoją drogą ankieta to ankieta

Opublikowano

Szczerze też nie jestem za udostępnieniem shield hacka wszystskim. Na forum są różne osoby, trafi się tu jakieś dziecko i bedzie latało z cały czas włączonym i wyśle jeszcze reszcie swoich znajomych o podobnym zachowaniu.. Nie twierdze, że któryś z was, ale taka osoba zawsze sie trafi :s

Opublikowano

wolik ... tak sie sklada ze przegladam to forum w miare aktywnie i juz dluzszy czas ... mialem kiedys konto, lecz zapomnialem passow a to jest moje nowe dlatego temat o Shield Hacku widzialem juz wczesniej. Napisalem do Ciebie wiadomosc, bo chcialem zobaczyc czy dasz, czy nie. Dobrze wiem, ze cos takiego moze popsuc gre, lecz wstawilem ten link tutaj po to, bo nie lubie jak ktos sie wywyzsza oficjalnie, ze zna rozne hacki i ze ich nie da. Masz jakis hack, ktorego nie chcesz udostepniac to sie nie popisuj i nie szpanuj na cale forum. A jak juz to robisz to chociaz wstaw i niech ludzie skorzystaja.

Pasjonat
Opublikowano

prawda jest taka że większość czitów łatwo zrobić tylko, wiadomo po co ruszyć dupę i się męczyć(np. przekopując stare tematy), jak można po skamleć, pojęczeć i dostać gotowca, tak było ze 2 lata temu i tak jest teraz i wątpię że kiedyś coś się w tym temacie zmieni

Opublikowano

prawda jest taka że większość czitów łatwo zrobić tylko, wiadomo po co ruszyć dupę i się męczyć(np. przekopując stare tematy), jak można po skamleć, pojęczeć i dostać gotowca, tak było ze 2 lata temu i tak jest teraz i wątpię że kiedyś coś się w tym temacie zmieni

Amen

Opublikowano

SuperTimor dałbym ci na 100% gdyby nie fakt tego całego zamieszania nietrzymam tajemnic przed nikim bynajmniej tych z hackami

napisałem ci w odpowiedzi że jak narazie niepodam ale cię naprowadziłem chociaż trochę. Jakiś czas by zajeło zanim nasz mod by nabrał trochę wiary w tutejszych ludzi ale sądzę że wreszcie by oficjalnie dał zgode na jego opublikowanie w tym był cały mój problem.

Niesądziłem że w taki spoób to przyjmiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...