Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Darmowe Smocze Monety- Sponsorpay

xxkakaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przef chwila zamowilem na pl przez tchibo produkty za 230 na falszywe dane i z tureckiego ip ?:D

Dostane sm albo policja mi na chate wjedzie ?

Noo ciekawe jak na tureckim ip na metin2.pl nie ma sponsorpaya ;D

• Odpowiedzi 299
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej a ja nie mogę wgl się zarejestrować na tchibo pomożecie mi ?

Bo przy rejestracji mam tak jakby zablokowane pole w którym wpisuje się emali dlaczego plx help...

sygna1.png
Opublikowano

Ja robię wszystkie darmowe :)

Jak chciałem zrobić jakieś, co się płaci, to zawsze było, że zły numer karty (nawet jak brałem jakiś z internetu)

Opublikowano

@Hubi1999

Na stronie trzeba wpisac swoje passy omg ...

Odrazu ci okradną konto ...

Nie wiem czy to twoja strona czy coś ale takiego gówna na mpc nie rozprowadzaj !

Opublikowano

hubi1999 - chyba śnisz że ci ktoś wejdzie i wpisze prawidłowe dane ;P

Wypełniłem ankiete za 813 sm, na maila też przyszło, zobaczymy czy sm dojdą na konto xP

Opublikowano

Mam pytanie tam na niemieckim jak wchodze to jest ofeta 30 sm i trzeba czekac 7 godz do 7godz o co w tym chodzi jak dalem trlumacz pisze cos wejdz i zaplac a pisze free

Opublikowano

Ja mam problem. Robię tak jak w poradniku ale gdy juz klikam np. 10 smocze monety i mnie nie przekierowywuje do ankiety lub rejestracji itp. tylko wyskakuje mi cos po niemiecku lub angielsku. Po przetlumaczeniu na pl -

"Ze względu na nietypowe zachowania lub oszustwa, mamy zablokowany dostęp do naszej oferty. Może się to zdarzyć zwłaszcza wtedy, gdy:

Zakończeniu oferty, ale złe dane wskazały

Wykonaniu tej samej oferty z różnych kont użytkowników

Wykonaniu tej samej oferty w różne gry

Więcej niż jedna osoba używa komputera w celu zakończenia tej samej oferty

Botów, skryptów lub podobne narzędzia były używane, aby zakończyć ten automatycznie

SponsorPay zobowiązuje się do Ciebie i reklamodawców wysokiej jakości usług oraz zapewnienie prowadzi. Oznacza to, że należy wykupić tylko raz na ofertę, nawet jeśli oferta z innego lub innych użytkowników strony powinny mieć dostęp do. Więcej informacji na temat prawidłowego korzystania z naszych usług można znaleźć w SponsorPay zasady Fair Play, który na pierwszym użyciu SponsorPay zgodził się swoją PM.

Prosimy o kontakt z nami, jeśli dostęp został zablokowany bezzasadny."

Proszę o pomoc. w każdej opcji mam tak samo. Pozdrawiam i dzieki z góry :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Popol powiesz jak wszystkie zrobić za free bo nie kumam niektorych

Wszystkich to nie wiem :P

No wpisuję byle co (tylko e-mail normalny) i mam już 267SM :D

Opublikowano

No niestet jakiś noobek źle wypełnił ofertę i :

Access Blocked

Due to unusual or fraudulent behavior, we have blocked your access to our offers. In particular, this can happen if:

* You completed an offer but entered incorrect data

* You completed the same offer with different user accounts

* You completed the same offer in different games

* More than one person is using the computer to complete the same offer

* Bots, scripts and similar tools have been used to automatically complete offers

SponsorPay is committed to providing high quality offers and leads to both you and our advertising partners. This means that you should be sure to only complete each offer once, even if you are accessing the offer from a different application or user account. For further detail on acceptable use of our offers please see the SponsorPay Fair Play Rules, which you agreed to when you first used our system.

If you feel that your access has been blocked in error, please contact us .

Your email

Your message

Submit

Więc free SM z takethenet się skończyły :/ .

Opublikowano

Przez jaka najlepiej proxe i jaka oferte za free wzic zeby byla najlatwiejasza i najwiecej SM ? Prosze napisac instrukscje dokladniejsza a dam duzo plusow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...