Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie odnośnie kreacji nowej postaci na rusro, a więc chodzi o to że kiedy np wybiorę sobie jakiś nick powiedzmy: banan. Przetłumaczę sobie go tłumaczem na ruski i kiedy wiem jakie literki naciskać na klawie aby otworzyć taki nick, wtedy wbijam do silka wpisuje literki które wiem lecz wtedy wpisują mi się znacznie inne litery. czy w takim przypadku te litery znaczą to samo?

2. przy okazji się spytam czy na rusro można dostać bana na postać jeżeli się używa tylko 1 postać a nie powiedzmy postać do gry i 4 GF-y?

Opublikowano
Witam, mam do was pytanie odnośnie kreacji nowej postaci na rusro, a więc chodzi o to że kiedy np wybiorę sobie jakiś nick powiedzmy: banan. Przetłumaczę sobie go tłumaczem na ruski i kiedy wiem jakie literki naciskać na klawie aby otworzyć taki nick, wtedy wbijam do silka wpisuje literki które wiem lecz wtedy wpisują mi się znacznie inne litery. czy w takim przypadku te litery znaczą to samo?

Tak, ale kozystaj z tego

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Tak, ale kozystaj z tego

Na rusro te znaki i tak wyglądają inaczej.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Klawiatura ekranowa i jedziesz;p

Kiedys mozna bylo ustawiac 4gfy bez mozliwosci dostania bana nie wiem jak teraz.;)

Admin Cienia
Opublikowano

Klawiatura ekranowa i jedziesz;p

Kiedys mozna bylo ustawiac 4gfy bez mozliwosci dostania bana nie wiem jak teraz.;)

Dlaczego można 4 ? Jak to możliwe że wogóle można? Ja puszczałem 8 gf + główny char + staller i all banned -,-

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No poprostu nie banowali za 4 boty ;d

ja sam puszczalem 4 boty i nic do teraz bana nie ma :D

w gildi to samo 50% gildi mialo 3 gfy i char glowny

Opublikowano

Dlaczego można 4 ? Jak to możliwe że wogóle można? Ja puszczałem 8 gf + główny char + staller i all banned -,-

Kiedyś było inaczej, teraz botować można ale 4 boty max. Pamiętam, że pół guild'i dostało bana, a ja i chyba 3 inne osoby graliśmy dalej. xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

a w tych 3 osobach ja :)

jezdzilem tylko na 2 silkach wiec mialem looz :) sprobuj tak jak mowia inni - jedz narazie na max 4 :)

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...