Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.3.0 (Download)

lolus2ooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie bede hackował :)

Pobrałem tego hacka ale ESET mi wykrył w nim TROJANA wiec nie chce psuć sobie komputera.Gdyby byl bez wirusa napewno bym zagral z hackiem

04070113_CathMe.png
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś podpowiedzieć gdzie znaleźć jakiś inny injector oprócz perxa bo mi wywala podczas ładowania gry ;/ wywala mi inne hacki , mam tego c++ 2008 i neta 4.0 i dalej ;/ mam xp konto admina juz nie wiem sam

Sprubuj AirdropInjector powienien dzialac ;p

tu masz link:

http://forum.gordonsys.net/showthread.php?19659-LEECHED-AirDrop-Injector

Ps. byl chyba gdzies na tym forum ale nie chcialo mi sie szukac wiec sorka ;p

Nie wiesz jak cos znalesc ?

Pomoge:

1.Otworz Przegladarke

2.Uzyj www.Google.pl

Czyz to bylo az takie trudne? oczywiscie ze nie....... Powodzenia

sprawdz moj user bar :D

ZAL: Lepjej nie wchodzi xD....

ostrzegalem

Opublikowano

dzięki stary :)dobry haczek działą (tylko troche sjest głupio bo wchodzisz na pierwszom lepszom mape a tu cie z noza tnom:0 wolałbym zeby mniej osób miało tego hacka

ars0l.jpg

Pomogłem?Nie bądź żyła..Daj + :)

Opublikowano

Hey, dzis zanalazlem gordona 1.3.0 przy ktorym aby go wlaczyc nie potrzeba wbijac postow.......

Printscreen:

combatarms09v.jpg

download:

download

Skan:

skan

+ Injector:

Perx

co mma zrobic jak mma gunz.exe trza cos zienic?

PS. nie wiem co i jak ze skanem ale mi wszystko dziala normalnie....

Jezeli pomoglem prosze o ''+''

Powodzenia

Chcem ci tylko pomóc nie wymaga tego jedynego + ;)

Opublikowano

to teraz poczekamy na nowego :) mam nadzieje ze szybko wyjdzie bo z takimi ciotami jakie sa na ca teraz nie da sie przejsc (prawie wogule nie wchodza wieksze lvl z medic kitami m32,minigunami itp) i jak tu przejsc

Opublikowano

wmdeath widze ze grasz w CA jak pro -.- Nie ma haka to dla ciebie koniec gry? pffff pozdro dla takich.Potem gra taki dzieciak na CW i wyzywa prawdziwych graczy od hakow bo sam ich nie ma....Przy okazji jakies haki juz sa nowe bo na CW leca juz na tele killach

Opublikowano

No na to wyglada ze ten gordon juz ni9e dziala LECZ widzialem, dzis paru ludzi ktorzy nadal uzywali telekila ;p

A wiec Przygode nr. 2 czas zaczac pod tytulem. Poszukiwanie dzialajacego gordona :) jak cos dam znac

Nie wiesz jak cos znalesc ?

Pomoge:

1.Otworz Przegladarke

2.Uzyj www.Google.pl

Czyz to bylo az takie trudne? oczywiscie ze nie....... Powodzenia

sprawdz moj user bar :D

ZAL: Lepjej nie wchodzi xD....

ostrzegalem

Opublikowano

wmdeath widze ze grasz w CA jak pro -.- Nie ma haka to dla ciebie koniec gry? pffff pozdro dla takich.Potem gra taki dzieciak na CW i wyzywa prawdziwych graczy od hakow bo sam ich nie ma....Przy okazji jakies haki juz sa nowe bo na CW leca juz na tele killach

wcale nie :) hakowanie nie sprawia mi przyjemnosci , lecz musze siegnac po srodki dziecinne jak hack gdyz z takimi debilami i slabiakami co teraz w CA graja nie da rady extreme przejsc ;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...