Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy chciałem się zalogiwać pojawił się taki komunikat "Yahoo User confirmation failed. Please check your ID and Password again". Próbowałem już chyba 20 razy, ale za każdym razem to samo. Założyłem sobie nawet jeszcze jedno konto na www.srocn.com, ale dalej nic. Mam Csro ver. 1.168, ściągane przez program Thunder, robiłem Update (przez Launchera), zangielszczyłem. Myślałem, że Yahoo jest potrzebne tylko do Ksro, nie do Csro. Proszę o szybką pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kiedy chciałem się zalogiwać pojawił się taki komunikat "Yahoo User confirmation failed. Please check your ID and Password again". Próbowałem już chyba 20 razy, ale za każdym razem to samo. Założyłem sobie nawet jeszcze jedno konto na www.srocn.com, ale dalej nic. Mam Csro ver. 1.168, ściągane przez program Thunder, robiłem Update (przez Launchera), zangielszczyłem. Myślałem, że Yahoo jest potrzebne tylko do Ksro, nie do Csro. Proszę o szybką pomoc.

No bo właśnie Yahoo nie jest potrzebne do CSRO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...