Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta SA Help

deadman201

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak napisałem pomozcie mi w misji w gta sa misja nazywa się Black Projeckt i pokazuje sie filmik ze moj kolo szuka kolesia a ten koles do niego dzwoni i cos gada pozniej rozlacza sie i niewiem co robic dalej :/ Pomozcie

PS: Nauke samolotu mam ukonczona mam chyba 3 brazowe a reszta srebrne.

Swege

Opublikowano

Dawno nie grałem w single playera..

Ale z tego co pamiętam misja "Black Project" polega na kradzieży plecaka odrzutowego z bazy wojskowej dla trutha.

Powinieneś mieć oznaczony punkt na mapie oznaczający ową baze.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

aha dzięki ale nic nie miałem na mapie więc mam pomysł wpisze kod na plecak odrzutowy i już co nie??

Swege

Opublikowano
aha dzięki ale nic nie miałem na mapie więc mam pomysł wpisze kod na plecak odrzutowy i już co nie??

nie gdyz tu chodzi o ten konkretny z bazy wojskowej.... z tego co pamietam bierzesz ta misje w takim jakby bialym polu przypominajacym samolot. nastepnie lecisz/jedziesz do bazy wojskowej ... rozpierdalasz zlonierzy , rozwalasz latarnei i wchodzisz do srodka.. tam zabijasz zolnierzy bierzesz plecak i wylatujesz dachem

p.s.

wpierw musisz wyl. system AL (anty-lotniczy)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Aha zapomniałem dodać wam bo jak ci kolesie koncza gadac to znow pokazuje sie ten okrag w ktory mam wejsc tzn. ze jak wejde to znow pokaze sie to samo i tak w kolko moze musze polepszyc swoje latanie??

Probowalem wielu rzeczy ale niewiem co robic.

A da się jakieś mody czy cos wgrac na gta sa na playstation2 ??

Swege

• Dodaj nową pozycję...