Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z symbianem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadło mi trochę kasiorki (uczciwie i długo zarobionej) , i zamierzam kupić jakiś telefon z symbianem

Możecie mi polecić dobry telefon który przeznaczony byłby głównie do rozrywki , gry , programy (wykorzystywanie maksymalnie wszystkich możliwości symbiana) Telefon który obsługiwałby jak na dzień dzisiejszy wszystkie tak jak wcześniej napisałem programy/gry itp

Do wydania mam około 600zł (kupowałbym na allegro bo tam zawsze są bardzo tanie i nowe telefony :D )

W telefonach z symbianem aktualnie jestem zielony i z tego powodu proszę o pomoc w wybraniu telefonu

Opublikowano

No właśnie ale która ?

Ceny n70 / n73 / n80 i jeszcze kilka modeli są bardzo podobne , tylko który model byłby najlepszy ? (chodzi mi o w miarę szybkość działania i odpalania wszystko co da rade :D)

Opublikowano

Nokia N70 nie działa zbyt szybko i w moim przypadku się nawet zawiesza :(

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Swego czasu chcialem kupic n73, wydaje mi się że spoko telefon.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano
Z tego co wiem Nokia N 95 sprawnie chodzi i nie powinna sie zacianać. znalazlem jedną -> http://www.allegro.pl/item441026905_nokia_...a_katowice.html

Opis

Pamięć 0,16GB --> to ma byc chwyt reklamowy :lol:?

Stan Używany

Blokada simlock Bez blokady

Budowa Standardowa

Dzwonki Monofoniczne, Polifoniczne, True-tone, MP3, Dzwonki-video

Komunikacja IrDA, Bluetooth, Wi-Fi

Transmisja danych GPRS, UMTS

Informacje dodatkowe Java, MMS, Odtwarzacz MP3, Obsługa video, Slot kart pamięci, System operacyjny, Przeglądarka WWW, E-mail, Radio, Dyktafon, Aparat foto, Kamera video-rozmowy, GPS

2006-2010

Opublikowano

albo, kup lepiej sobie laptopa :D ja za 500zl kupilem p4 1.8GHz 512mb ram, hdd 30gb (ktory juz wymienilem na 160 :P) wlasnie z tego powodu nie kupilem n73 i zajebiscie ciesze sie z wyboru

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

,a ja kompletnie ci tej komorki nie polecam ... Cieszylem sie przez 2 miescie ,a potem zal strzelil i musze z nia juz cierpiec rok i jeszcze jeden musze ;/ ehhh ... Ja ci bym polecal nokie N81 qmpel ma i wiem ,z jest o wiele lepsza od n73

Opublikowano

Zdecydowałem się na nokie e51 ;]

N73 przy e51 wymięka , choćby dlatego że e51 ma owiele lepszy procesor , nowszego symbiana , 16mln kolorów , posiada WIFI !

Dzięki wszystkim za pomoc

Opublikowano

Ale E nie jest multimedialna tylko biznesowa :)

Wybierając ją będziesz musiał doinstalować wiele programów :)

Moja ciocia ją ma i powiem szczerze że mi się nie podoba :/

Te guziki biznesowe są nic nie warte 1 + to to że jest płaska , ale za to bardzo długa....

Według mnie lepsza by była N73 N80 N81 bądź N76 :)

W N81 jest bardzo dobry dźwięk przestrzenny.

N70 tania sam ją mam ale musze szybko zmienić

N73 to prawie to samo ale zawsze trochę do przodu. (można zainstalować win mobile)

N76 fajny wygląd i łatwa zmiana głośności przerzucania piosenek :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano
Symbian o.O

Windows Mobile Lepszy Jak Byś Chciał z Windows Mobile To Spv m3000 itp

Uhahaha rozklepałeś mnie teraz człowieku...

Nie kieruj sie tym. Radze N73 ;)