Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Pytania] Metin 2 Pl 2009/09 Rok A Teraz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwołuje się do ludzi 80/90+ którzy pamiętają czasy Metin2 PL 08/09 - o ile je pamiętają co nie którzy na MPC to wtedy w metina aż fajnie było grać miła atmosfera

Chcesz pomoc na boja ? To ludzie robili to dla pomocy innym i za darmo a teraz ?

Piszesz : Prosze o pomoc na boja - i tydzień nikt nie odpowie a jak odpowie to kase

Na moim przykładzie tak było :

62 lv pisze : Pomoge ci na boja ale za kase

Ja : Ile chcesz

On : Ty chcesz pomoc to ty oferuj

Ja : Ok - 500k ?

On : Hahahah nara noobie

:(( Wreszcie nie zrobiłem tego bojowca

W 2007/8/9 roku nie było dzieci neo , noobów , ksujów itp. ;//

Wtedy na BO ludzie mieli full spot jedna osoba biła kilka grupek inna też kilka a teraz ?

Jest cały spot , bijesz 2 grupki - zostało z 10 grupek i inny player zamiast bić te pozostałe grupki to bije twoje i jeszcze się śmieje ...

Jakby tego było mało to nawet nie poexpisz nigdzie bo wszędzie tylko booty.. Fishbooty exp booty ( wiem że to forum od czitów ale weźcie - też źle się expi wg. was nie ? )( tak szczerze mówiąc to ja tu się zarejestrowałem chcąc poszukać privów , pogadać ( pogaduszki ) i o grach pogadać w działach a nie żeby same czity itp. ) ...

Spam booty ... Już nawet mają opcje spamowania taka jak ulepszanie - tak/nie ... zwykle nie czasem kicka cie z serva ( tak słyszałem )

Co sądzicie o tych różnicach między 2007/08 a dzisiaj ?

Bo ja raczej nie będe grał już w PL-a lub mnie jakoś zmotywujecie bo ver. PL to nie tylko demo - to porażka ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

eh i tak już pl pada ja robiłem boja 1miech temu to 3 osoby tylko znalazłem przez 4h ale misja się udała ;p

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z tobą .Jeżeli masz jakiś problem pisz na gg:24677051?<--- z pewnością pogadam pomogę ;]

Jeżeli pomogłem daj piontaka i ++

Opublikowano

@cieslak :

Kiedyś ? Czyli kiedy ? W 2009 to ok ale 207/08 nie było

Pierwsze boty wprowadzono pod koniec 2008 roku ale do niemiec a do polski początki 2009 ( Multi Hack pierwszy by Banjo )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na początku twojego 1 postu napisałeś że odwołujesz się do ludzi 80/90 + osobiście mnie uraziłeś tym :P

Ja grałem w metka od początku feniksa.. wbiłem 56 lvl przez rok i trochę.. a potem? potem to już były tylko hacki i boty ;/

Pamiętam jeszcze czasy białej aury miecza

Więc nie tylko ludzi 80/90 + pamiętają to... ja grałem dla przyjemności nie dla TOPki ( na początku nie wiedziałem co to jest xD albo co to " pt " )

Skończyłem na 75 lvl ... bo okradziono mnie ;/

Jedyne miłe wspomnienie z Feniksa to gildia KILLERS która zapewne już mnie nie pamięta bo ponad rok temu skończyłem przygodę z s2

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Ale metińczycy się sentymentalni zrobili... Sam grałem od początku metka i było o niebo lepiej, ale uświadomcie sobie, że tamte czasy nie wrócą. Nie zaśmiecajcie forum takimi tematami bo to i tak nic nie zmieni.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...