Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fortify hack działajmy razem :-D

Dreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa jest prosta a najważniejsze jest to żebyśmy działali razem....

Wielu obcokrajowców ma fortify hacki przydałoby sie żebyśmy razem działali znależli nie Polskie strony i znależni tematy z fortify hackami..

Szukałem troche tego programu i dowiedziałem sie że potrzebny jest do tego np program bypass.lanucher czy coś w tym stylu i edytor hex.

Jak to działa? kupujesz w item shopie itemek dający 18% do fortifykacji wtedy wartośc(szansa na ulepszenie przedmiotu) sie zmienia wtedy zmieniasz tą wartośc na 9.999999 czy cos w tym stylu wyjmujesz ten shit i masz ulepszony item gdyż szansa wynosiła 99%.

Poszukajmy razem stronek z takimi tematami nie polskich i zacznijmy działać .

Czemu mamy tracić ciągle rl kase na to by ulepszać jak i tak się nie uda? co wy na to? pomorzecie?!

Tu nie chodzi o to żebyśmy zakładali tu konta na tym forum po to by tylko sciągać hacki ale też żebyśmy współpracowali ze sobą.

JA dzzisiejszy dzien poświęcam an szukanie właśnie takich hacków sprubujcie też poszukać i napiszcie co znależliście.

Opublikowano

Przyznam ze dobry pomysl ale ja niestety nie pomoge. Ostatnio mialem ten bypass na kompie i nie mialem zielonego pojecia do czego to jest. Wiem tylko ze do edytowania hexu sluzy tzw. winhex ale jak to dziala to tez nie mam pojecia bo nigdy sie tym nie bawilem. Powodzenia i pozdro

A ha tylko jedno pytanko. Jest jakies ryzyko podczas uzywania tego o czym mowa w temacie?

Opublikowano

to co podales dawno bylo opublikowane i nie dziala, taki hack o ile istnieje jest za potezny zeby ktos go opublikowal, wyobraz sobie ze taki hack bylby publicznie znany

uwazajcie na trojany i virusy, zwykle pod slynnym fortyfy hackiem kryje sie trojan do kradziezy kont

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

Aha jeśli to stare mówisz? to jak oni to robią?

Tydzien temu typek pokazał mi 10 itemków +9 na trade, był to taki idiota że zrobił własnego seta na +9 był to secik 60lvlowy.

Typek pochodzi z chin i nie zna zabardzo angielskiego i tu jest problem.

najdziwniejsze jest to że jak go pytałem jak działa ten hack on mi odpowiedział że to jest virus i dzieki niemu ma on 99% -.-

znalazłem taki shit ale stronka płatna kurde:

http://www.fileclub.net/search/2moons+fort...9433&ccid=1

Opublikowano

Dobra, chcecie miec cheaty swoje prywatne takich ktorych nikt inny niema? rush nauka C++. Dreg nie chce widziec wiecej double postow - uzywa sie opcji edit nastepnym razem bedzie warn. Temat zamykam bo wadpie ze cos procz spamu tutaj pokaze sie, jak ktos bedzie miec glebsze informacje na ten temat - PM i otworze ponownie.

ta strona to syf na takie cos nie reagujcie bo tam nic niema procz nazwy tego co szukacie robiace nadzieje.

2006-2010

• Dodaj nową pozycję...