Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I Znowu Konkurs Na Goldmembera :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten konkurs to niewypał. Jak ktoś będzie chciał kody to wpisze w gooogle.com [tytuł gry] kody, jak trainer to [tytuł gry] trainer...

Tematy ctrl+c i ctrl+v

I może jak ktoś będzie akurat szukał tych kodów czy trainerów to trafi na MPC, co ?

1377531174-U173186.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I może jak ktoś będzie akurat szukał tych kodów czy trainerów to trafi na MPC, co ?

No słuchaj nie sądzę, żeby ktoś nie znał ani jednej strony z kodami na pamięć ;x

Gdzie tam 2000 do piątku, jak już mamy 619 w jedną noc.

@down

mówię tu o dzieciach które nie potrafią myśleć i używają kodów bo piana ich bierze.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ciekawe ile tytulow gier bedzie tam sie powtarzac :rolleyes:

@UP

Ja nie znam np ;) Jakos w gry na SP gram bez cheatow zawsze ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Ale zaspamili działa, na dodatek strasznie nie przejrzyste te wasze tematy.. Prawdopodobnie zasady zostaną zmienione z powodu takie że nie jeden user napisał koło 300, 200, 200, 150, 100 tematów.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Witam, to znowu ja się będę czepiał :). O tuż strona jest MultiPlayerCheats Forum. Pamiętajcie Multiplayer, a nie single player. Pewnie niedługo tu dodacie śledzika ^^ albo chatango albo inne pierdoły.

Opublikowano

Witam, to znowu ja się będę czepiał :). O tuż strona jest MultiPlayerCheats Forum. Pamiętajcie Multiplayer, a nie single player. Pewnie niedługo tu dodacie śledzika ^^ albo chatango albo inne pierdoły.

Ale w końcu kody to też takie "cheaty" że tak powiem, ułatwiają grę. MPC musi się rozwijać, jak ktoś tematu nie umie znaleść to od czego jest szukajka ? -.-

Opublikowano

Kokoszu szykuj z 30 goldmemberów 0.o

30? Dział jest niecały dzień i już widać ~900 tematów, a to dopiero 14:00. ;o

@top

Co do możliwości gold'a, reklamy dalej widzę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zaraz 1000 tematów widze ze rodi i dawmar siedza 24/7 w tym dziale a itak nic nie wygraja (bo modek lepszy od golda nie?) ;p

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Czemu nie? Wygrać może każdy, a moderator nie ma funkcji gold'a.

Ja sam ma gold'a i moda.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@StickMan

Może i cheaty. Ale to jest forum o cheatach do gier multiplayer/mmo. A nie do singleplayer.

@topic

Adminie dodaj jeszcze eurogąbki za które można bedzie kupić golda -.-

Opublikowano

Po pierwsze moderator nie ma tego co Gold ;p

A po 2 na randze mi nie zależy. Jak dostanę, to dostanę.. Ważne, że się przyczyniłem trochę do rozwoju działu dodając ok. 200 tematów i wystarczy ;]

Nie mam zamiaru więcej nic już tam pisać, tym bardziej, że sobie pogadałem na ten temat z Mou.

Życzę powodzenia całej reszcie ! :)

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Konkursy na Gold'a to wielkie niewypały.

Wszystkie lecą na ilość , nie na jakość.

Wiele plagiatów , wielki bałagan.

W ogóle nie widzę tego działu w przyszłosći . Miesza się z hipotezą tego forum.

Jedyny ciekawy jak dotąd konkurs na Golda to ten z realnym wkładem użytkowników.

Opublikowano

@ Kronk

Konkurs na logo MPC był nawet fajny i nie liczyła się wcale masa ;).

@ Top

Porobiłem parę tematów, które były jakościowe oraz dodałem trainery jakie wykopałem na dyskach, ale patrząc na ten spam i powtarzające się w koło gry lub dodawanie gier, w które praktycznie nikt już nie gra mija się z celem. Ciężko wpisać w "szukaj" tytuł gry?

No nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia tym, którzy "walczą" o golda.

@Down

A ja ;<

Opublikowano

Ale zaspamili działa, na dodatek strasznie nie przejrzyste te wasze tematy.. Prawdopodobnie zasady zostaną zmienione z powodu takie że nie jeden user napisał koło 300, 200, 200, 150, 100 tematów.

Rzeczywiście, jak na razie (nie przechwalam się) to estetyką zająłem się tylko ja...

Dodałem kolorki, ładnie coś opisałem itd...

Reszta to tylko i wyłącznie Kopiuj --> Wklej ;<

Poza tym przydało by się w tym dziale regularnie robić porządki, bo jakoś 1/5 tematów się powtarza ;<

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jaja se robisz chyba, kto by Ci patrzył czy zrobiłeś już takie tematy, organizacja tego konkursu jest trochę lipna.

Administracja powinna na czas trwania konkursu powołać jakiś team który by miał prawa w dziale z tymi cheatami żeby unikać powtórek.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jaja se robisz chyba, kto by Ci patrzył czy zrobiłeś już takie tematy, organizacja tego konkursu jest trochę lipna.

Administracja powinna na czas trwania konkursu powołać jakiś team który by miał prawa w dziale z tymi cheatami żeby unikać powtórek.

Ja np. sprawdzałem jak dodawałem. Wyszukiwarka nie boli ;] Wystarczy wpisać tytuł gry i już wiadomo, czy jest topic.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Rodimop niestety tutaj kłania się inteligencja poniektórych na tym forum. Wolą zaspamić bezsensowymi tematami, bezsensowe bo takich samych jest 2 czy 3, zamiast sprawdzić , ale w sumie gier też nie jest nieskończoność więc trzeba się spieszyć by ktoś nie podebrał jakiegoś tytułu.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...