Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny Problem ....

Stimer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może by tak trochę czasu poza domem między rówieśnikami?

W twoim wieku ciężko było mnie zatrzymać w domu ;)

To były czasy...nigdy się nie nudziłem.

A teraz? Gdzie nie pójdę to piją bo podobno nie ma co robić na tym zadupiu (moje miasteczko ;)) ...

. . .

Opublikowano

Choć masz trochę lat mniej ode mnie to i tak możesz z mamą czy tatą pojechać na festival heinekena lub inny jak kto woli. Naprawdę zajebiste rzeczy się tam dzieją, ja co roku ze znajomymi jeździmy na heinekena no i jest zajebiście

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

Thx za wszystkie pomysły ^^ Macie łeb :D Sketchy Dobry pomysł...

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

łoraj pole na traktore

a tak poważnie to może jakieś podchody ze znajomymi itp.

368216.png

Opublikowano

Słuchaj sprawa jest... bo tak się składa ze u mnie są wykopki w polu to możesz wpaść i mi pomóc.

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Poczytaj książkę ? Takie na około 300 stron są naprawde dobre.

PS. Jak nabijesz smerfowemu to potem możesz wpaść do mnie na shaiye i dofarmić mi do 35 B)

f.png

Opublikowano

Ok i to może was zdziwić :) kieruje odp. do Fifolskiego :) ...Otóz nie ma w mojej okolicy takiej książki(dla dorosłych i dla dzieci) której nie przeczytałbym co najmniej 4 razy ....(Ja tak już mam , to nie moja wina xD)

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

sprawdzony sposób stosowany od lat (sprawdzony) :

Godzina 11-12 wstajemy---> Do 16 MPC Forum Śniadanie obiadek Muzyka itp.---> Potem do dziewczynki na 1-2h nie więcej bo zacznie wku*****---> Potem

z kumplami na jakiś balecik (w twoim przypadku może być to balet 50 m od sklepu żeby matka nie widziała)---> i do domciu zależy o której bd wstanie ;)

Pozdrawiam i życze miłej zabawy :D

Me gusta.

Opublikowano

Policz trawę.Ja tak kiedyś robiłem, ale następnego dnia miałem problem, bo nie mogłem znaleźć miejsca gdzie skończyłem.Przynajmniej dłużej mi to zajęło.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Otóz nie ma w mojej okolicy takiej książki(dla dorosłych i dla dzieci) której nie przeczytałbym co najmniej 4 razy

Polecam Ubika, Philipa K. Dicka (ale rym D:) zajebista książka.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ubik

RAsfepN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...