Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacyjny Problem ....

Stimer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu z was (NAPEWNO) ma teraz wakacje ...I prawdopodobnie coś robi oprócz spędzania czasu na MPCFORUM , już wiecie o co mi chodzi xD ???:)Nie mam NIC do roboty ;d Chiałem bawić się PhotoShopem ale wyobraźnia skłania mnie do leniwego stylu życia ....Macie jakiś sposób na "wakacyjną nudę " dodam że połowę dnia siedzę na basenie a drugą połowę na MPCFORUM xD Mieszkam na wsi ;d ....Znacie jakieś sposoby które oderwałyby mnie od tego chwilowego stylu życia :unsure: ?

@DOWN Ostatnia opcja odpada :) Parkour było rok temu ;) I nie mam zbytnio jakiegoś miękkiego podłoża ;] (Rok temu w wakacje udało mi się zrobić Front Flipa xD)

@EDIT Ech w wieku 12 lat posiadam 50 kg i mam 167 cm :)Nie nazwałbym tego otyłością ;]

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

Parkour albo freerun polecam , na świeżym powietrzu możesz uczyć sie z tutoriali jakichs salt , vault'ów itp. , itd. ,fajna zabawa na wśi układać można sobie jakieś ciuki czy coś :P

Albo uzależnić się od jakiegoś mmo , też wakacje szybko zlecą ;)

Opublikowano

Tak jak UP, poskacz sobie z kims najlepiej jeszcze jak masz dobrre miejsca i nie jestes gruby ;p.

Albo pograj w piłke z kolegami, albo sam hehe ^^

@Down

kusiu a nie kasiu -.-

Opublikowano

Ja mam działkę na wsi to zazwyczaj nuda tam jest :D Tzn. jedyna atrakcja to grillowanie :D

Jeśli jest gdzieś koło ciebie dolina i drzewo to kup duży sznur, przywiąż solidnie do gałęzi drzewa i zrób mega huśtawkę :D

Ja tak robiłem :P

Lub... jeżeli chcesz siedzieć non-stop przy pc to:

Napisz własny język oprogramowania, który będzie lepszy niż C++, C#, VB, Delphi, PHP, JS, Python razem wzięte, napisać w nim sztuczną inteligencję która stworzy perpetuum mobile, odpowie na pytanie "Co było pierwsze kura czy jajko?", nauczy dzieci neo ortografii, policzy do nieskończoności oraz będzie bardziej pomysłowa niż MacGyver, potem sprzedać ją Microsoftowi aby mogli go przepisać na swój sposób tj. aby nic nie potrafiła, ciągle się wieszała oraz co minutę wywalała BSoD-a.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

kup sobie jakas motorynke ;) pojezdzisz 2 dni cos sie zjebie i nastepne 2 dni bedziesz naprawial xD ja tak spedzalem poprzednie wakacje ;]

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

ja się nie nudzę, zawsze mam jakieś zajęcie, dziennie na kompie zdarza mi się teraz siedzieć po 1-2h max.

jedź sobie z kumplami nad jezioro albo zorganizuj jakąś impre i zaproś ziomków(jak masz kogo ^^)

Opublikowano

kup sobie jakas motorynke ;) pojezdzisz 2 dni cos sie zjebie i nastepne 2 dni bedziesz naprawial xD ja tak spedzalem poprzednie wakacje ;]

Pomyślę xD

UP@Mam :D Ale jest 30 stopni ;> i wiesz jakoś mnie nie rajcuje siedzienie i myślenie kiedy wreszcie z tąd wyjdę :)

Papa Smurf jak zwykle humorystycznie podchodzi do sprawy xD

xFrez rozważę :)

@EDIT Co było pierwsze kura czy jajko hmm.Z kąd ja to znam ^^ Jak mi odpowiesz masz 5 xD

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

prasa, radio, telewizja, Internet, a w szerszym znaczeniu także książka, film, plakat, kino ew. od jakiegoś człowieka (Homo sapiens) albo sam sobie ubzdurałeś :D Trafiłem?:P

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Homo sapiens to już historia :P Człowiek myślący wymyślił że to i to było pierwsze :D

Pierwszy był Bóg :)

6f72992b47f09c2bmed.png

Opublikowano

Wielu z was (NAPEWNO) ma teraz wakacje ...I prawdopodobnie coś robi oprócz spędzania czasu na MPCFORUM , już wiecie o co mi chodzi xD ???:)Nie mam NIC do roboty ;d Chiałem bawić się PhotoShopem ale wyobraźnia skłania mnie do leniwego stylu życia ....Macie jakiś sposób na "wakacyjną nudę " dodam że połowę dnia siedzę na basenie a drugą połowę na MPCFORUM xD Mieszkam na wsi ;d ....Znacie jakieś sposoby które oderwałyby mnie od tego chwilowego stylu życia :unsure: ?

@DOWN Ostatnia opcja odpada :) Parkour było rok temu ;) I nie mam zbytnio jakiegoś miękkiego podłoża ;] (Rok temu w wakacje udało mi się zrobić Front Flipa xD)

@EDIT Ech w wieku 12 lat posiadam 50 kg i mam 167 cm :)Nie nazwałbym tego otyłością ;]

lol koles mieszkasz na wsi i nie masz co robic? to ty strasznie nudne zycie prowadzisz...tyle rzeczy na wsi mozna robic ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakbyś był ciut starszy to robota ;D Ja od jutra zaczynam :)

A tak to kiraj, imprezuj itd. w końcu masz wakacje ;D Kaca lecz tym czym się strułeś i tak całe wakacje ;D

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Patrz temat wyżej

Bo to czego szukasz, znajduje się tuż przy robie

Nie gram w metina zrozumcie bachory

Najlepsza jednostka anty-terrorystyczna w polsce:

grom.jpg

Opublikowano

Zabawne ... ;d Aż taka wieś nie :)

6f72992b47f09c2bmed.png

Opublikowano

Jak juz naprawde bedziesz w desperacji, to możesz wsadźić penisa w dojarke do krów podobno fajna zabawa :huh:

Opublikowano

@UP super pomysł gdybym miał dojarkę może bym wypróbował xD xD

@TOPIC spędzaj czas na dworze z kumplami najlepiej :)

Skoro mieszkasz na wsi zawsze jest coś do roboty.. nie mówię o wietrzeniu gnoju czy coś, ale np. skosić trawę

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Bmx ewentualnie jakaś street`ówka jak cię stać i wio ;x

Można ładnie poszpanować przed ludźmi na Manualu wheele bunny etc .

Poznać nowych riderów .

Opublikowano

Wszyscy po + :D Ale tak jak Qero jest może tak to powiem "wiocha" i wieś :) Ja należę do wsi ;d

6f72992b47f09c2bmed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...