Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymetin2 - Może Zostać Ukradziona Postać?

eMaxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie...

Nie ściagałem tego i nie zamierzam, ale mój kumpel się pokusił i przetestował na koncie (nowe konto, postać 1 lv) na skopiowanym Metinie (tzn. skopiował folder z oryginalnym Mt2 i tam zainstalował EasyMetina). Wszystko ściągał z MPC, niby to wszystko bezpieczne, ale teraz boi się wbić na swoje prawdziwe konto. EasyMetina usunął, tamten folder Metina też, ma teraz ten oryginalny folder. Zrobił skana na cały dysk gdzie był EM2, ale nadal boi się wejść na konto... Boi się ze zostanie okradziony/ktoś ukradnie mu konto.

Temat specjalnie do Andrzejt17 ;>

Wypowiedz się ;>

Inni też niech się wypowiedzą.

PS: Bodajże nie użył opcji zapisywania passów.

Opublikowano

Kolego z własnego doświadczenia wiem,że nikt Tobie konta nie ukradnie,a szczególnie andrzejt ;) Jeżeli pomogłem daj +

Pier*olą mnie wasze + i -

Róbcie co chcecie

Opublikowano

Pozwole sobie też sie wypowiedzieć.

Jak sie boi że mu ukradną konto to niech pisze tą klawiaturą co jest na dole ona jest podobno specjalnie do tego aby keyloger nie namierzył twoich pasów więc jak napisze tą klawiaturą to powinno nic się nie dziać ale lepiej poczekać jak sie wypowje andrzejt17 bo on raczej lepie wie czy to nie ukradnie konta :)

a2ej6c.gif
Opublikowano

@up, nie morduj kotków xD

@topic

andrzejt nie jest złodziejem.

Mam takie postacie wyrobione przez EM2:

Woj 69

Woj 50

Szaman 60 xD

Moje konto to:

Woj 72 lvl

Nic nie zostalo skradzione

Opublikowano

Hasła zarówno jak id (chyba) są kodowane, hasełka w hashu a więc na 101% Nikt, nawet sam Bóg, nie będzie znał za CHINY ludowe twoich pasów ;)

Opublikowano

moze tobie nie ale ja mam jakieś inne przeczucie tydzień temu zajebal mi ktoś z mpcforum 100%!!! konto 35 lvl aura g i berek g ten sam złodziej bo w chunjo sellal 5 miechów temu tak samo zostałem ojebany ale emial zdążyłem anulować .. więc dziękuje sprytu dla hackera i nie wiem czy to nie andzej bo easy miałem ale wątpie..

Opublikowano

Bardzo śmieszne, nie raz się logowałem na swoje postacie, żeby sobie poexpić, oczywiście jak jestem na kompie, żeby nie dostać bana, i nikt mi nigdy nic nie ukradł, a mam postać 75lvl + skille g + z eq +7-9... A więc nie wiem o co 2x up chodzi ;))

Opublikowano

andrzejt kradnie? Co Ci sięstało?!

całe konto ktoś mi zajebał ta sama osoba :) i tyle powiem niech ta osoba się szczerze bo podaje wypełniony formularz z portalu który był emial shackowany i wydaje mi się że pójdę z tym do sądu zadużą pieniędzy 4.5 tysiąca z eq i postaciom wiec ta osoba se niech nie myśli że mam 10 -18 lat :) bo formularz o2 dopiero wypełniłem :P :P :P

Opublikowano

i tak łatwo tego nie odpuszczę ... :P :P :P nie wiem czy andzej kradnie konta ale przekonamy się po jego wypowiedzi

99 post :D :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

Nie Może Zostać Skradziona Wiadomość z ostatniej Chwili Gdy masz Swoje Konto na EasyMetin2 to nie może być bo hasła są wysyłane na server w Niemczech To Niemiecki Program a Andrzejt nie umiał by chyba się dla twojego konta włamać na server Człowieku czyż ty rozum zgubił :pppp

Pozdro :PPPP

xadq.png

Opublikowano

Nie spamuj mi tu raport !

Andrzej na 100% nie kradnie. Nie ufasz nie sciagaj...

nobie czy ja spamuje wypowiadam się w temat a tego nie wiem czy kradnie czy nie zobaczymy co on powie a ja pysk mogę ukrócić dzieciaku bez szkoły xD xD xD

Opublikowano

nobkizs4 @UP ma racje zaczynasz robić spam. Tak jak już pisałem mam easy metin2 od niedawna ale jestem bardzo zadowolony myślę,że to najlepszy hack jaki wogóle powstał :)

Pier*olą mnie wasze + i -

Róbcie co chcecie

Opublikowano

Dlatego ja gram tylko na 1 wer. Kamera, a nie sciagam jakiegos gowna za przeproszeniem. Dla mnie szkoda postaci, wole expic sam niz expic dla kogos :)

Opublikowano
całe konto ktoś mi zajebał ta sama osoba :) i tyle powiem niech ta osoba się szczerze bo podaje wypełniony formularz z portalu który był emial shackowany i wydaje mi się że pójdę z tym do sądu zadużą pieniędzy 4.5 tysiąca z eq i postaciom wiec ta osoba se niech nie myśli że mam 10 -18 lat :) bo formularz o2 dopiero wypełniłem :P :P :P

Człowieku ogarnij się :O ...

Co ty niby w tym ''sądzie'' wyłuskasz? kto ci kazał ściągać nielegalne programy? Andrzejt17 to tylko rozpowszechnił a nikt ci pobierać nie kazał xD

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

haha ;x jak sie boi to niech nie gra... Jest to w 100% bezpieczny program andrzejt17 nie robi keyloggerow

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Niepotrzebny spam się robi..

Widziałeś w jakiś plikach EasyMetin2 wirusa albo cokolwiek szkodliwego ??

Ja osobiście mam dużo postaci itp na EasyMetin i nic mi nikt nie ukradł...

Po prostu nie ściągam żadnych gówien typu Yang Hack itp

:)

Andrzej Pomaga a nie okrada.!!

Opublikowano

ja mam 70lvl i jeszcze konta nie ukradli i raczej nie ukradna

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Mam konto na którym jest 25kk, i jakoś nic mi nie znika.Ufam andrzejowi, bo to on spolszczył dla nas botka, zrobił tak aby działał pod PL. A jeżeli go obwiniasz, to po prostu nie używaj EM2

Opublikowano

heh EasyMetin2 Kradnie konto nie radze na tym grac pogralem z 2 dni a zaraz potem eq +9 poszlo jakby go nigdy nie bylo

xD

Tak to jest jak się ściąga Exp Hacki, Yang Hacki i inne tego typu badziewia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...